Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Σακελλαρίου (ΤΧΣ) - Βρισκόμαστε σε συνεργασία με την Eurobank για την οριστικοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης της

Σακελλαρίου (ΤΧΣ) - Βρισκόμαστε σε συνεργασία με την Eurobank για την οριστικοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης της
To ΤΧΣ παραμένει πιστό στην εκτέλεση της συναλλαγής εντός του χρονοδιαγράμματος που έθεσε η Τράπεζα της Ελλάδος
Σε στενή συνεργασία με τη διοίκηση της Eurobank για την οριστικοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσής της βρίσκεται το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), όπως διαβεβαίωσε η διευθύνουσα σύμβουλος, Αναστασία Σακελλαρίου σε δήλωση της.
Σύμφωνα με την ίδια, το «το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) σεβόμενο τον σκοπό, τους στόχους και τον θεσμικό του ρόλο, επεξεργάζεται τη στρατηγική που θα διασφαλίσει την επιτυχία της συναλλαγής για την Eurobank, προς το συμφέρον της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.
Το ΤΧΣ είναι σε στενή συνεργασία με τη διοίκηση της τράπεζας για την οριστικοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσής της, το οποίο θα καλύπτει όλους τους τομείς για περαιτέρω εξοικονόμηση κεφαλαίων μέσω χρηματοοικονομικών και λειτουργικών μέτρων.
Φυσικά, παραμένουμε πιστοί στην εκτέλεση της συναλλαγής εντός του χρονοδιαγράμματος που έθεσε η Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να ενισχυθεί η κεφαλαιακή επάρκεια της Eurobank.»

Πληροφορίες bankingnews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του bankingnews.gr στο πλάνο αναδιάρθρωσης περιλαμβάνεται η πώληση των θυγατρικών στην Κύπρο και στο Λουξεμβούργο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης