Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Να το θυμάστε – Στο τέλος θα ανακηρύξουν εθνικό ήρωα τον Βγενόπουλο στην Κύπρο – Θα αποδειχθεί μοχλός γενικευμένης κάθαρσης στο νησί

Να το θυμάστε – Στο τέλος θα ανακηρύξουν εθνικό ήρωα τον Βγενόπουλο στην Κύπρο – Θα αποδειχθεί μοχλός γενικευμένης κάθαρσης στο νησί
Οι εξελίξεις με την εμπλοκή του βοηθού γενικού εισαγγελέα γεννούν το ερώτημα…αποδίδεται δικαιοσύνη στην Κύπρο;
(upd)Στο τέλος να το θυμάστε, η Κύπρος θα ανακηρύξει εθνικό ήρωα τον Βγενόπουλο.
Το σαθρό, διεφθαρμένο και επονείδιστο πολιτικό σύστημα της Κύπρου για να απαλλαγεί των ευθυνών του κατασκεύασε τον μεγάλο κακό, κατασκεύασε τον μεγάλο ένοχο της κυπριακής τραγωδίας.
Αυτός ήταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Στιγματίστηκε, λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε και όπως αποκαλύψαμε Γενική Εισαγγελία και Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου δηλώνουν ότι δεν διαθέτουν ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Βγενόπουλο.
Στο μεσοδιάστημα όμως το πολιτικό σύστημα της Κύπρου έχει στοχοποιήσει ως ένοχο τον Βγενόπουλο.
Σχεδόν καθημερινά στοχοποιείται ως ένοχος χωρίς στοιχεία
Έφθασε μάλιστα και ολόκληρο κόμμα το ΑΚΕΛ να παραδώσει στοιχεία στον γενικό εισαγγελέα.
Ξεπερνώντας το ερώτημα πως βρήκε τα στοιχεία αυτά το ΑΚΕΛ, πάλι δεν προκύπτουν ενοχοποιητικά ευρήματα.
Ο Βγενόπουλος σε ανακοίνωση του – έχουμε χάσει τον αριθμό πόσες ανακοινώσεις έχει βγάλει – ανέφερε «ότι τα όσα συμβαίνουν πλέον στην Κύπρο, ξεπερνούν την βάναυση κατάργηση του Κράτους-Δικαίου που έχω καταγγείλει και αγγίζουν το επίπεδο γελοιότητας»
 «Παρότι γνωρίζω ότι όποιος βρίζει τους Έλληνες και δείχνει ότι αγωνίζεται να τους τιμωρήσει νομίζει ότι κερδίζει πόντους στην πολιτική σκακιέρα, είμαι υποχρεωμένος να πω ότι ειδικά στο ΑΚΕΛ αν αναζητούν τους υπευθύνους για την καταστροφή της ΛΑΪΚΗΣ, του τραπεζικού συστήματος και της Κυπριακής οικονομίας δεν έχουν παρά να κοιτάξουν στον καθρέφτη τους.
Εν συνεχεία θα ήταν σώφρον να αφήσουν τη Δικαιοσύνη να κάνει απερίσπαστη με ησυχία και αντικειμενικότητα τη δουλειά της» κατέληξε στην ανακοίνωση του ο Βγενόπουλος.
Πρόσφατα δέχθηκε άλλη αήθη επίθεση ο Βγενόπουλος από την επικεφαλής της επιτροπής κεφαλαιαγοράς.
 «στην πρωτοφανή και εντυπωσιακή δήλωση-ομολογία ότι «είναι αισιόδοξη πως θα στοιχειοθετηθεί όχι μόνον αστική αλλά και ποινική ευθύνη εναντίον διευθυντικών στελεχών της Λαϊκής Τράπεζας» καταργήθηκε για πολλοστή φορά το κράτος δικαίου ανέφερε ο Βγενόπουλος.
Το κυπριακό σύστημα εμφανίζεται ως υποστηρικτής της κάθαρσης στοχοποιώντας τον Βγενόπουλο.
Όμως οι τελευταίες εξελίξεις με την Cyta και την εμπλοκή του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα – αν αποδειχθούν – εγείρουν σοβαρά ερωτηματικά αν τελικώς στην Κύπρο αποδίδεται δικαιοσύνη και ποιοι αποδίδουν δικαιοσύνη.
Θα αποδειχθεί συντόμως ότι ο Βγενόπουλος είναι μια άριστη αφορμή και αιτία ώστε να ξεκινήσει μια γενικευμένη κάθαρση στην Κύπρο.
Θα αποδειχθεί συντόμως ότι η διαφθορά η σήψη και η παρακμή οργιάζουν.
Θα αποδειχθούν συντόμως οι τεράστιες ευθύνες του πολιτικού συστήματος στην κατάρρευσης της οικονομίας και των τραπεζών.
Θα φθάσουν λοιπόν οι Κύπριοι να ανακηρύξουν τον Ανδρέα Βγενόπουλο εθνικό ήρωα κάθαρσης και εξυγίανσης.

Υποσημείωση

Τι θα πει το πολιτικό σύστημα της Κύπρου στον κυπριακό λαό όταν το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο αποφασίσει υπέρ της MIG και υποχρεώσει την Κύπρο να πληρώσει στον Βγενόπουλο 500 ή 700 ή 800 εκατ ευρώ;
Τι θα πει τότε το πολιτικό σύστημα;
Η κοινωνία της Κύπρου πρέπει να καταλάβει ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ πρώην και νυν ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, όπως ορθά γράφει κύπριος με κρίση.

(Πρώτη ενημέρωση - Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 08:10)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης