Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Γ. Προβόπουλος ΤτΕ στο Λονδίνο – Θα μιλήσει με στόχο από το Grexit στο Grecovery – Τι θα πει για τράπεζες και ελληνική οικονομία

Γ. Προβόπουλος ΤτΕ στο Λονδίνο – Θα μιλήσει με στόχο από το Grexit στο Grecovery – Τι θα πει για τράπεζες και ελληνική οικονομία
Το συνέδριο το διοργανώνει το Think Tank OMFIF
Στο Λονδίνο θα βρεθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Προβόπουλος διοικητής της ΤτΕ ως επίσημος ομιλητής στο συνέδριο που διοργανώνει το Think Tank OMFIF Φόρουμ Νομισματικών και Χρηματοοικονομικών Ιδρυμάτων
O Προβόπουλος θα παρουσιάσει στην ομιλία του την πορεία της ελληνικής οικονομίας από το Grexit στο Grecovery και θα εστιαστεί στις μεγάλες αλλαγές που σημειώθηκαν στην πορεία της εθνικής οικονομίας και στο τραπεζικό σύστημα.
Οι ελληνικές τράπεζες έχουν διασφαλιστεί κεφαλαιακά και συμβάλουν στην σταθερότητα της οικονομίας θα αναφέρει ενώ θα επαναλάβει ότι το 2014 θα υπάρξει θετικός ρυθμός ανάπτυξης και πρωτογενές πλεόνασμα.
Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στο συνέδριο θα παραβρεθούν πολιτικοί, τραπεζίτες και διεθνείς επενδυτές διεθνούς κλίμακας.
Παρουσία λοιπόν δεκάδων στελεχών από επενδυτικούς οργανισμούς, χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων και κρατικών επενδυτικών ταμείων ο κ. Προβόπουλος θα αναλύσει την εντυπωσιακή πορεία δημοσιονομικής προσαρμογής και τη δημιουργία πλέον συνθηκών ανάταξης της ελληνικής οικονομίας.
Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της ειδικής ενότητας «Golden Series» και είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η Ελλάδα περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα, ενδεικτικό του υψηλού ενδιαφέροντος για τις προοπτικές της οικονομίας.
Σημειώνεται ότι στο συνέδριο που διοργανώνει το think tank OMFIF - Φόρουμ Νομισματικών και Χρηματοοικονομικών Ιδρυμάτων έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν κορυφαίες προσωπικότητες όπως οι Yves Mersch, J. Stark, Jose Manuel Gonzalez-Paramo από την ΕΚΤ, ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ, Angel Gurria, o γνωστός ακαδημαϊκός Stanley Fischer και άλλοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης