Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Αποστάσεις από τον Άγγελο Φιλιππίδη παίρνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής - «Δηλώνει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη»

Αποστάσεις από τον Άγγελο Φιλιππίδη παίρνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής - «Δηλώνει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη»
Mακριά από τον Κ. Καραμανλή οι απόψεις ότι η δικαιοσύνη εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια
Σαφείς αποστάσεις από τον πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελο Φιλιππίδη - και τα όσα υποστήριξε κατά την απολογία του στις τουρκικές αρχές - λαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
«Ο Κ. Καραμανλής έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και στις αποφάσεις της» ανέφεραν χαρακτηριστικά στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, αμέσως μόλις έγιναν γνωστοί οι ισχυρισμοί του Άγγελου Φιλιππίδη πως η δίωξή του είναι πολιτική, με στόχο να πληγεί ο Κ. Καραμανλής.
Σύμφωνα με το real.gr, oι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού σημείωναν με νόημα «Ότι μένουν μακριά από τον Κ. Καραμανλή οι απόψεις ότι η δικαιοσύνη εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια».
Πιο συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την απόφαση που διαβιβάστηκε σήμερα το πρωί στις ελληνικές δικαστικές αρχές, η συνήγορος του Α. Φιλιππίδη, υποστήριξε ότι ασκείται σε βάρος του πολιτική δίωξη, καθώς υπήρξε στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η δίωξη σε βάρος Φιλιππίδη έχει μοναδικό στόχο να πληγεί ο πρώην πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης