Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Γιαννίδης (Καθηγητής Ποινικού δικαίου) – Η αθωότητα της Σακελλαρίου του ΤΧΣ για το ΤΤ είναι αυταπόδεικτη

Γιαννίδης (Καθηγητής Ποινικού δικαίου) – Η αθωότητα της Σακελλαρίου του ΤΧΣ για το ΤΤ είναι αυταπόδεικτη
Τι αναφέρεται σε γνωμοδότηση του ο  Καθηγητής ποινικού δικαίου στην νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Γιαννίδης
(upd)Την άποψη – γνωμοδότηση περί τις αθωότητας της Αναστασίας Σακελλαρίου για την εμπλοκή της στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, διατυπώνει ο Καθηγητής ποινικού δικαίου στην νομική σχολή Αθηνών Γιάννης Γιαννίδης.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η αθωότητα της Σακελλαρίου ως μέλος επιτροπής αξιολόγησης δανείων που βρίσκονταν σε καθεστώς αναδιάρθρωσης αποδεικνύεται από το ίδιο το πόρισμα της εισαγγελέως κ. Π.  Παπανδρέου.
Από το πόρισμα της εισαγγελέως δεν προκύπτει η απιστία για την οποία κατηγορείται η Σακελλαρίου για τα δάνεια προς την ΔΕΜΚΟ τα οποία τέθηκαν σε καθεστώς αναδιάρθρωσης.
Η γνωμοδότηση του καθηγητή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλα μέλη των επιτροπών που υπέγραψαν τα σχέδια αναδιάρθρωσης των δανείων της ΔΕΜΚΟ του επιχειρηματία Κοντομηνά.
Το bankingnews θα παρουσιάσει προσεχώς όλο το σκεπτικό της γνωμοδότησης του Γιαννίδη του καθηγητή ποινικού δικαίου.
Να σημειωθεί πάντως ότι η εισαγγελέας Π. Παπανδρέου η συντάκτης του πορίσματος καταπέλτης για το ΤΤ δεν ζητάει την προφυλάκιση των περισσότερων στελεχών του ΤΤ πλην του Φιλιππίδη και άλλων στελεχών.
Να σημειωθεί ότι έχει υπάρξει έρευνα και στους προσωπικούς λογαριασμούς όλων των εμπλεκομένων και για την πλειοψηφία αυτών δεν υπήρξε κάτι μεμπτό.

(πρώτη ενημέρωση 13 Ιανουαρίου 2014, 08:13)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης