Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Άγγελος Φιλιππίδης (πρώην πρόεδρος του Τ.Τ.) – Είμαι αθώος… ούτε έλαβα μίζες, ούτε δωροδοκήθηκα – Την Τρίτη επιστρέφω στην Ελλάδα

Άγγελος Φιλιππίδης (πρώην πρόεδρος του Τ.Τ.) – Είμαι αθώος… ούτε έλαβα μίζες, ούτε δωροδοκήθηκα – Την Τρίτη επιστρέφω στην Ελλάδα
Yπεραμύνθηκε του έργου του στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Τη λειτουργία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί διοικήσεώς του υπεραμύνθηκε ο πρώην επικεφαλής του Τ.Τ., Άγγελος Φιλιππίδης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ», ο Άγγελος Φιλιππίδης απέρριψε κάθε εις βάρος του κατηγορία, ενώ διαβεβαίωσε πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.
«Το αργότερο την Τρίτη θα είμαι στην Ελλάδα» διαμήνυσε χαρακτηριστικά.
Υπεραμυνόμενος το έργο του στο Τ.Τ., υποστήριξε πως όταν έφυγε από την διοίκηση της τράπεζας, το ίδρυμα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.
Επίσης, υπερθεμάτισε το γεγονός πως το εισαγγελικό πόρισμα δεν αναγράφει πως έλαβε μίζα ή δωροδοκήθηκε από επιχειρηματίες.
Όσον αφορά το δάνειο ύψους 100 εκ. ευρώ προς τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο Άγγελος Φιλιππίδης υποστήριξε πως ορθά δόθηκε.
Τέλος, ο πρώην επικεφαλής του Τ.Τ. άφησε σαφείς αιχμές προς τον Γιώργο Προβόπουλο, διοικητή της ΤτΕ, τονίζοντας πως «άφησε ελεύθερο τον Λαυρεντιάδη να χειριστεί 2 δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης