Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Πίσω από τις «αποκαλύψεις» για το σκάνδαλο στο ΤΤ που ήταν γνωστό από τα μέσα του 2013 κρύβεται σχέδιο να χτυπήσουν Καραμανλή και Παπανδρέου

Πίσω από τις «αποκαλύψεις» για το σκάνδαλο στο  ΤΤ  που ήταν γνωστό από τα μέσα του 2013 κρύβεται σχέδιο να χτυπήσουν Καραμανλή και Παπανδρέου
Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει σκάνδαλο αλλά προφανώς υπάρχει και πολιτική ερμηνεία….
(upd)Το σκάνδαλο στο παλαιό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι υπαρκτό.
Ναι είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο αλλά παραδόξως ήταν γνωστό εδώ και πολλούς μήνες.
Ήδη από το Ιούλιο του 2013 όταν και αποκαλύφθηκε το πόρισμα Νικολούδη της Αρχής κατά του Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος στοχοποιούσε τις διοικήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ειδικά τον Άγγελο Φιλιππίδη προσκείμενο στον Καραμανλή και δευτερευόντως στον Κλέωνα Παπαδόπουλο τον επόμενο πρόεδρο του ΤΤ προσκείμενο στον Γιώργο Παπανδρέου.
Οι υποθέσεις γνωστές, Γριβέας, Ευθυμίου, Έλληνας εφοπλιστής, Λαυρεντιάδης και Καρούζος.
Η ΤτΕ εκπόνησε πόρισμα στο οποίο κατέληξε ότι δόθηκαν δάνεια από το ΤΤ που δεν πληρούσαν τα πιστωτικά κριτήρια.
Μάλιστα το πόρισμα ήταν κόλαφος για τις διοικήσεις του ΤΤ.
Εν συνεχεία ακολούθησε η δικαστική έρευνα, αρχικά από την αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και από τις συναρμόδιες δικαστικές αρχές.
Τον Σεπτέμβριο του 2013 θεωρείτο δεδομένο ότι ειδικά για τον Άγγελο Φιλιππίδη υπήρχαν πολλά στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν, τουλάχιστον αυτό διέρρεαν διάφοροι κύκλοι εκείνη την περίοδο.
Φθάσαμε τον Ιανουάριο του 2014 και την ημέρα έναρξης της ελληνικής προεδρίας έρχεται στο φως ένα υπαρκτό σκάνδαλο.
Παρασκηνιακώς αναφέρεται ότι από πηγές καλά ενημερωμένες «Σαμαράς και Βενιζέλος βλέπουν ότι Καραμανλής και Παπανδρέου τους βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές.
Πιστώνουν στον Καραμανλή ότι «δικοί» του άνθρωποι στηρίζουν επικοινωνιακά τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Για τον Παπανδρέου ότι συνεχίζει να υποσκάπτει την ηγεσία Βενιζέλου.
Έτσι λοιπόν Σαμαράς και Βενιζέλος στέλνουν ένα μήνυμα ότι τέλος η ατιμωρησία και ότι... οι φίλοι.... αν έχουν παρανομήσει θα πάνε φυλακή.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Φιλιππίδης ήταν άνθρωπος του Καραμανλή και ο Παπαδόπουλος άνθρωπος της οικογένειας Παπανδρέου κυρίως των αδερφών του Γ. Παπανδρέου.

www.bankingnews.gr

Πρώτη ενημέρωση 23:52 8 Ιανουαρίου 2014

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης