Ευρωπαίοι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ομαδική αγωγή κατά της διαδικτυακής πλατφόρμας Booking.com, με περισσότερα από 10.000 ξενοδοχεία να έχουν υπογράψει την αγωγή αποζημίωσης.
Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Καφέ στην Ευρώπη HOTREC, ο οποίος εκπροσωπεί τον κλάδο εντός της ΕΕ, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων θα ζητήσουν αποζημίωση για τις ζημίες που υπέστησαν μεταξύ 2004 και 2024 ως αποτέλεσμα των λεγόμενων ρητρών «καλύτερης τιμής» που εμποδίζουν τα ξενοδοχεία να προσφέρουν δωμάτια σε χαμηλότερη τιμή στις δικές τους εγκαταστάσεις.
Η πρωτοβουλία υποστηρίζεται επίσης από 30 εθνικές ενώσεις ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανικής Ένωσης Ξενοδοχείων (IHA).
Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών