Τα δύο εστιατόρια που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη έχουν αγαπηθεί πολύ από ντόπιους και ξένους και μοιράζονται κοινή οπτική για τη γαστρονομία
Το Domes Noruz Kassandra και το εστιατόριο του, “Topos” καλωσορίζουν το ολοκαίνουριο γαστρονομικό concept SiMά.
Τρεις διακεκριμένοι εκπρόσωποι της ελληνικής γαστρονομίας, ο Σωκράτης Μπεληγιάννης και η Ρόη Αποίκου από το εστιατόριο “Μαιτρ και Μαργαρίτα” και ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης από το “Συν-Τροφή” ενώνουν τη δημιουργικότητά τους και προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία βασισμένη στην ελληνικότητα και την εποχικότητα.
Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών