Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Γιατί περισσότεροι ξενοδόχοι επενδύουν στην τεχνολογία

Γιατί περισσότεροι ξενοδόχοι επενδύουν στην τεχνολογία
Σημαντικές νέες υπογραφές κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους περιλαμβάνουν τους Pierre et Vacances, Deutsche Hospitality, Apex Hotels και GCH Hotel Group
Η Duetto, ανέφερε αύξηση στις επενδύσεις τεχνολογίας εσόδων ξενοδοχείων το πρώτο εξάμηνο του 2023, καθώς οι ξενοδόχοι συνεχίζουν να αναζητούν τρόπους βελτίωσης των εσόδων.
Ο πάροχος λογισμικού που βασίζεται σε cloud έχει αυξηθεί κατά 30% στις δραστηριότητές του το πρώτο εξάμηνο του 2023, σε σύγκριση με τις νέες συνδρομές ξενοδοχείων το πρώτο εξάμηνο του 2022.
“Αυτό που είναι πιο εντυπωσιακό στην ανάπτυξή μας είναι ότι παρέμεινε βιώσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια των προκλήσεων των τελευταίων ετών. Οι ξενοδοχειακές εταιρείες συνειδητοποιούν ότι χρειάζονται μια προηγμένη τεχνολογία για να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Η Duetto ενσωματώνεται με περισσότερη τεχνολογία στον χώρο φιλοξενίας από οποιοδήποτε άλλο RMS. Αυτό οδηγεί τους πελάτες μας σε απόδοση επένδυσης πολύ πιο γρήγορα, αυξάνει την αποτελεσματικότητα της ομάδας και αυξάνει τα έσοδα”, είπε ο David Woolenberg, Διευθύνων Σύμβουλος της Duetto.

Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης