Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Boeing: Υποχωρούν τα προβλήματα στις παραδόσεις αεροσκαφών 737

tags :
Boeing:  Υποχωρούν τα προβλήματα στις παραδόσεις αεροσκαφών 737
Επιταχύνονται οι παραδόσεις
Η Boeing Co. ετοιμάζεται να επιταχύνει την παραγωγή των αεροσκαφών 737 της «σύντομα», δήλωσε ο εμπορικός επικεφαλής της εταιρείας κατασκευής αεροπλάνων, καθώς σημειώνει πρόοδο προς την αντιμετώπιση ενός προβλήματος με προμηθευτή, που έχει επιβραδύνει τις παραδόσεις,
Τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου της Boeing πιθανότατα θα επιβαρυνθούν από προβλήματα στην παραγωγή που έχουν διαταράξει τις εργασίες στα εργοστάσιά της.
Ο κατασκευαστής αεροπλάνων καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα εργατικού δυναμικού και προμηθευτών στον απόηχο της πανδημίας του κορωνοϊού που οδήγησαν σε υπερβάσεις κόστους και σε απογοήτευση των πελατών για τα εμπορικά αεροσκάφη του, μεταδίδει το Bloomberg.
Ο Ted Colbert, ο οποίος ηγείται του αμυντικού τμήματος της Boeing, μίλησε επίσης ενόψει της αεροπορικής έκθεσης στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα ότι τα περιθώρια κέρδους της μονάδας για το δεύτερο τρίμηνο θα είναι σύμφωνα με τη λειτουργική ζημία 3,2% που καταγράφηκε το πρώτο τρίμηνο.
Να σημειωθεί ότι ο κατασκευαστής αεροπλάνων έχει επίσης αρχίσει να θέτει τις βάσεις για μια νέα γενιά αεροσκαφών που όμως δεν θα φτάσει στην αγορά μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2030.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης