Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πέτρα & Φως: Το Destination Hotel για όλες τις εποχές του χρόνου

Πέτρα & Φως: Το Destination Hotel για όλες τις εποχές του χρόνου
Το Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa είναι ένα resort στην καρδιά της Μάνης, με φόντο τον κόλπο του Οιτύλου και τον επιβλητικό Ταΰγετο

Τα τελευταία χρόνια το Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός των φυσιολατρών, των γευσιγνωστών αλλά και των ενημερωμένων ταξιδιωτών. Άλλωστε, αποτελεί την ιδανική επιλογή για αμέτρητες δραστηριότητες αλλά και το απόλυτο καταφύγιο φιλοξενίας και πολυτέλειας, με 23 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, state of the art παροχές και ένα όραμα ευζωίας στην καρδιά του Οιτύλου.

Διαμονή

Στο Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa το newluxury έχει αληθινό νόημα. Ο επισκέπτης ξεκινά την ημέρα του ανοίγοντας ένα παράθυρο με θέα το απέραντο γαλάζιο και τον επιβλητικό Ταΰγετο, με τον φρέσκο, καθαρό αέρα της Λακωνικής Μάνης να ανανεώνει τον νου και τις αισθήσεις του.
Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει την κατηγορία δωματίου που τον εξυπηρετεί από τα 23 δωμάτια και τις σουίτες του Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa, όπως η Loft Suite και η Junior Suite - τα μεγαλύτερα δωμάτια του ξενοδοχείου για ακόμα πιο άνετη διαμονή. Η φιλοξενία ανεβαίνει επίπεδο με τα Superior δωμάτια στον δεύτερο όροφο ενώ τα Εxecutive δωμάτια είναι ιδανικά για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και χαλάρωση.

Γαστρονομία

Aνερούσα Restaurant ή αλλιώς, ο γαστρονομικός προορισμός όπου οι world class travellers συναντούν τη foodie πλευρά τους. Το εστιατόριο που πήρε το όνομά του από την ελληνική λέξη με διττή σημασία που τείνει να εξαλειφτεί δηλώνει αφ’ ενός την επιστροφή του κύματος από την παραλία στη θάλασσα και τη δίνη μέσα της και αφ’ ετέρου τη νεράιδα του γιαλού, το ξωτικό. Πλημμυρισμένο με φυσικό φως το πρωί και θέα στον Ταΰγετο, το Ανερούσα Restaurant αξιοποιεί τα τοπικά προϊόντα δημιουργώντας αυθεντικά ελληνικά πιάτα για το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο σας, πάντα με πανοραμική θέα στον μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου. Ο Head Chef, Βασίλης Τσατσάκης, και η ταλαντούχα ομάδα του, δημιουργούν σύγχρονο ελληνικό φαγητό, εμπνευσμένο από τις τοπικές παραδοσιακές συνταγές και εμπλουτισμένο με τα καλύτερα φρέσκα υλικά.

Ιόνη SPA

Το «Ιόνη Spa» σχεδιάστηκε για να προσφέρει ευχαρίστηση και χαλάρωση σε νου και σώμα, με βάση τις αξίες λειτουργίας του destination hotel. Τα προϊόντα του spa δεν διαθέτουν χρωστικές, συντηρητικά ή parabens, είναι cruelty free, πλούσια σε φυσικά συστατικά, ώστε να επαυξήσουν την αίσθηση χαλάρωσης και η αναζωγόνησης. Οι εκπαιδευμένοι θεραπευτές παρέχουν συμβουλές σχετικά με τις πλήρεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες ευεξίας, ώστε ο επισκέπτης να επιλέξει την κατάλληλη για τον ίδιο θεραπεία. Το «Ιόνη Spa» διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Συγκεκριμένα: Κωπηλατικό, 2 Διαδρόμους, Ελλειπτικό, Ελεύθερα βάρη, Ποδήλατο, Εξαρτημένα βάρη.
Petrra_1.jpg
Σχετικά με το Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa

Το Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa είναι ένα resort στην καρδιά της Μάνης, με φόντο τον κόλπο του Οιτύλου και τον επιβλητικό Ταΰγετο, που επάξια, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδος. Τα δωμάτια και οι σουίτες του με πλήρεις παροχές και υψηλά standards, οι μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο must-visit εστιατόριο «Aνερούσα», οι αυθεντικές στιγμές χαλάρωσης στο state-of-the-art spa, το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και, φυσικά, η εντυπωσιακή θέα και η μοναδική Infinity Pool, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη φιλοξενία, υπογραμμίζουν μία μοναδική εμπειρία διαμονής και ξεκούρασης!

Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa, Oίτυλο Μάνη, Πελοπόννησος
P: +30 27330 54050, E: hello@petrakaifos.gr | www.petrafoshotel.com
Facebook: Petra & Fos Boutique Hotel & Spa
Instagram: @petrakaifos

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης