Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ζαφείρης (Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας): Η περιοχή μας σημαντικός πόλος έλξης για εναλλακτικό τουρισμό

Ζαφείρης (Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας): Η περιοχή μας σημαντικός πόλος έλξης για εναλλακτικό τουρισμό
της Σοφίας Γκιαούρη
Για την ερχόμενη τουριστική σεζόν, για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που ενισχύουν την προβολή της Μαγνησίας, καθώς και για τις αγορές που στοχεύει , μιλά σε συνέντευξή του στο tourismtoday.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, Γιώργος Ζαφείρης.
Ο κ. Ζαφείρης μίλησε και για τις δράσεις που έχουν οργανώσει οι δήμοι της περιοχής ώστε να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ποιες οι προσδοκίες σας για τη φετινή τουριστική περίοδο στη Μαγνησία;

Ο Βόλος και το Πήλιο είναι αγαπημένος προορισμός για τους Έλληνες και αυτό που πιστεύω για τη νέα χρονιά είναι ότι θα πάνε πολύ καλά οι κρατήσεις και επίσης ότι θα μπορέσει να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος μέχρι και τέλη Οκτωβρίου. Θυμίζουμε φυσικά ότι η πόλη του Βόλου και οι γύρω περιοχές λειτουργούν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και σαφώς θα υπάρξει περίοδος με εκδηλώσεις, συνέδρια και σχολικές εκδρομές, αλλά και σίγουρα φθάνοντας την περίοδο των επόμενων Χριστουγέννων η πάρα πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από το Δήμο Βόλου θα συντελέσει σε μια αναμενόμενη καλή περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης