Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Σταφυλάκης (ΕΟΤ): Οι ελληνικοί προορισμοί αποτελούν την 1η επιλογή της Ρουμανίας για το καλοκαίρι 2023

Σταφυλάκης (ΕΟΤ): Οι ελληνικοί προορισμοί αποτελούν την 1η επιλογή της Ρουμανίας για το καλοκαίρι 2023
Τη Ρουμανία και την Ελλάδα δένουν δυνατές θρησκευτικές και πολιτιστικές συγγένειες, για αυτό και οι Ρουμάνοι πολίτες κάνουν πολλά ταξίδια προς την Ελλάδα όλο τον χρόνο
Σχετικά με το προφίλ της οικονομίας της Ρουμανίας, την άρρηκτη σύνδεση της με την Ελλάδα και τον οδικό τουρισμό που επιλέγουν οι Ρουμάνοι ταξιδιώτες προς τους ελληνικούς προορισμούς καθώς και για τις schedule & charter πτήσεις προς την χώρα μας, μιλά μεταξύ άλλων στην οικονομική εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, στον Alpha 989, ο κ. Γιώργος Σταφυλάκης, Διευθυντής του Ελληνικού Τουρισμού στη Ρουμανία.
«Η Ρουμανία αποτελεί μία χώρα που έχει τρέχει με γοργούς ρυθμούς σε όλους τους τομείς, με μία οικονομία, την δυνατότερη αυτή την στιγμή στα Βαλκάνια καθώς και με τεράστιες προοπτικές σε ποικίλους κλάδους. Όλο αυτό αντανακλάται και στο βιοτικό επίπεδο των πολιτών το οποίο σαφώς και είναι υψηλό αλλά και στα εισοδήματα», ανέφερε ο Διευθυντής του Ελληνικού Τουρισμού στη Ρουμανία.
Ο κ. Σταφυλάκης τόνισε ότι «πρόκειται για μία χώρα που αγαπά ιδιαιτέρως την Ελλάδα και που πραγματοποιεί σε αυτήν συνέχεια ταξίδια είτε για διακοπές είτε για λιγότερες μέρες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το οδικό δίκτυο είναι εξαιρετικά καλό και τείνει να αναβαθμιστεί και άλλο με αποτέλεσμα ο οδικός τουρισμός να κατακτά όλο και υψηλότερες θέσεις και να επιλέγεται, ειδικά για τις χώρες των Βαλκανίων προς την Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης