Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κράτσα (περιφ. Ιονίων Νήσων): Οδεύουμε σε ένα δρόμο ριζικής αναβάθμισης

Κράτσα (περιφ. Ιονίων Νήσων): Οδεύουμε σε ένα δρόμο ριζικής αναβάθμισης
Ττο αεροδρόμιο της Κέρκυρας για ένα 15ήμερο τον Ιανουάριο & τον Φεβρουάριο θα βρίσκεται κλειστό, λόγω εργασιών
Για τον νέο δρόμο ανάπτυξης των Ιονίων Νήσων, την αναβάθμιση του αεροδρομίου της Κέρκυρας, την χρηματοδότηση του Δημοτικού Θεάτρου Λευκάδας, τα τουριστικά καταφύγια καθώς και τις προβλέψεις για την νέα τουριστική σεζόν του 2023, μιλά στην οικονομική εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, στον Alpha 989, η κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.
«Τα Ιόνια Νησιά ήδη έχουν μπει σε μία τροχιά ριζικής ανανέωσης καθώς γυρίζουμε ολοκληρωτική σελίδα μέσα από μια σειρά δράσεων και ενεργειών που έχουν να κάνουν με τις υποδομές μας και όχι μόνο» τόνισε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.
Η κ. Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου δήλωσε πως «το αεροδρόμιο της Κέρκυρας για ένα 15ήμερο τον Ιανουάριο & τον Φεβρουάριο θα βρίσκεται κλειστό καθώς υλοποιείται αναβάθμιση του κεντρικού διαδρόμου με στόχο την ασφάλεια των επισκεπτών και των πτήσεων». Λόγω της επερχόμενης τουριστικής σεζόν του 2023 που πλησιάζει «είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσουμε τις υποδομές μας ώστε να είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Οι προβλέψεις για την νέα σεζόν διαφαίνονται εξαιρετικά αισιόδοξες, ωστόσο μπορούμε να δώσουμε πιο σαφή εικόνα στα τέλη του Φεβρουαρίου», συνέχισε η κ. Κράτσα. Επίσης η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων αναφορικά με τις υποδομές υπογράμμισε ότι «προτεραιότητα μας είναι η οδοποιία καθώς ένα μεγάλο πρόγραμμα ξετυλίγεται σε όλα τα νησιά μας. Επίσης επειδή ο τουρισμός και ο πολιτισμός είναι δύο συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου αλληλένδετα, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι προς υλοποίηση βρίσκεται και το Δημοτικό Θέατρο Λευκάδας το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
Ακούτε την εκπομπή στον Alpha 9.89 εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης