Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιες είναι οι τάσεις της τεχνολογίας στην διαμονή το 2023

Ποιες είναι οι τάσεις της τεχνολογίας στην διαμονή το 2023
Οι αλλαγές έχουν δημιουργήσει την ανάπτυξη νέας τεχνολογίας στην φιλοξενία για την κάλυψη των απαιτήσεων
Τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις φιλοξενίας καλούνται να είναι ευέλικτες και προσαρμοστικές και η τεχνολογία είναι η λύση.
Αυτό δεν αφορά μόνο την παρακολούθηση της νέας τεχνολογίας στις τάσεις της βιομηχανίας φιλοξενίας.
Αφορά και το πώς έχουν αλλάξει οι αντιλήψεις και οι συμπεριφορές που έχουν αντίκτυπο στην καταναλωτική κουλτούρα σε κάθε κλάδο.
Οι αλλαγές αυτές έχουν δημιουργήσει την ανάπτυξη νέας τεχνολογίας στην φιλοξενία για την κάλυψη των απαιτήσεων.
Τις νέες τάσεις της τεχνολογίας στην διαμονή το 2023 που αποτελούν προτεραιότητες για τα ξενοδοχεία, αποκαλύπτει το Infor.

Ποιες είναι οι τάσεις της τεχνολογίας στην διαμονή το 2023

  • Ακριβείς πλατφόρμες κρατήσεων για ξενοδοχεία και σχετικά συστήματα υποστήριξης για τη βελτίωση της ανώτερης εμπειρίας των επισκεπτών.
  • Μεγαλύτερη ευφυΐα και λειτουργικότητα αναφοράς για να γνωρίζετε ποιοι είναι οι επισκέπτες, τι θέλουν από μια εμπειρία και τις σχετικές ευκαιρίες εσόδων που προκύπτουν από αυτήν.
  • Συνεχής έμφαση σε λύσεις για φορητές συσκευές που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διαχειρίζονται τα δικά τους ταξίδια σύμφωνα με τα δικά τους επίπεδα άνεσης και προτιμώμενα περιβάλλοντα.
  • Λύσεις και συστήματα για να ενδυναμώσουν τις ομάδες σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης να κάνουν το καλύτερο δυνατό gia μεγαλύτερη πρόσβαση, ευκολία και επομένως μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.
  • Επεκτασιμότητα στη σύνδεση συστημάτων μεταξύ των ιδιοτήτων για τη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης σε όλες, με το cloud και το SaaS να συνεχίζουν να είναι ο πιο ξεκάθαρος δρόμος προς την επιτυχία.
Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης