Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτό τον μήνα σταματά τις πτήσεις από το Κάρντιφ η Wizz Air UK

Αυτό τον μήνα σταματά τις πτήσεις από το Κάρντιφ η Wizz Air UK
H αεροπορική εταιρεία άνοιξε τη βάση του στο Κάρντιφ τον περασμένο Απρίλιο, με δρομολόγια σε εννέα προορισμούς για τη θερινή περίοδο
Η Wizz Air UK θα τερματίσει τις πτήσεις από το Κάρντιφ αυτόν τον μήνα, σε λιγότερο από ένα χρόνο από τη δημιουργία μιας βάσης στο αεροδρόμιο της ουαλικής πρωτεύουσας.
H αεροπορική εταιρεία άνοιξε τη βάση του στο Κάρντιφ τον περασμένο Απρίλιο, με δρομολόγια σε εννέα προορισμούς για τη θερινή περίοδο.
Όπως ανακοίνωσε οι πτήσεις της από το Κάρντιφ θα σταματήσουν οριστικά από τις 25 Ιανουαρίου.
Ο οικονομικός αερομεταφορέας εκτελεί επί του παρόντος μόνο δύο δρομολόγια από το αεροδρόμιο προς το Μιλάνο και το Βουκουρέστι, αφού μείωσε το χειμερινό της πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το δύσκολο μακροοικονομικό περιβάλλον

«Το δύσκολο μακροοικονομικό περιβάλλον και το υψηλό λειτουργικό κόστος, συμπεριλαμβανομένων των καυσίμων, σημαίνουν ότι δυστυχώς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε από το αεροδρόμιο του Κάρντιφ», δήλωσε η Marion Geoffroy, διευθύνουσα σύμβουλος της Wizz Air UK.
H αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει να εκτελεί πτήσεις από οκτώ βρετανικά αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένων των Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, Γκάτγουικ, Λιντς, Λίβερπουλ και Λούτον.
Το αεροδρόμιο του Κάρντιφ, το οποίο ανήκει στην κυβέρνηση της Ουαλίας τα τελευταία 10 χρόνια, τόνισε ότι τέσσερις από τις υπάρχουσες αεροπορικές εταιρείες του, συμπεριλαμβανομένων των Vueling, Ryanair και KLM, θα πετάξουν στους προορισμούς της Wizz από το Κάρντιφ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης