Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Δυναμική επέκταση της Neckermann Reisen στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2023

Δυναμική επέκταση της Neckermann Reisen στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2023
Η Neckermann Reisen ελπίζει να επωφεληθεί από τη συνολική ανάκαμψη της γερμανικής αγοράς πακέτων διακοπών
Η Neckermann Reisen στοχεύει σε μια σημαντική επιστροφή στη γερμανική αγορά το επόμενο καλοκαίρι, με μια ευρεία επέκταση της γκάμα διακοπών της σε κοντινές και μεγάλες αποστάσεις σε δημοφιλείς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και σε Ελλάδα.
Η διάσημη επωνυμία πακέτων διακοπών, την οποία αγόρασε ο τουρκικός όμιλος Anex Tour από τον αφερέγγυο όμιλο Thomas Cook, επανακυκλοφόρησε πλήρως αυτή την άνοιξη.
Δημιούργησε ήδη σημαντικό αριθμό κρατήσεων το πρώτο έτος επιστροφής της, αν και τα στοιχεία των πωλήσεων δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Προσφορές all inclusive

Τώρα η Neckermann Reisen ελπίζει να επωφεληθεί από τη συνολική ανάκαμψη της γερμανικής αγοράς πακέτων διακοπών με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προσφορών για το καλοκαίρι του 2023, ειδικά για την κύρια οικογενειακή αγορά.
Είναι σημαντικό ότι περίπου το ήμισυ των πακέτων διακοπών του ταξιδιωτικού πράκτορα για το επόμενο καλοκαίρι μπορεί να γίνει κράτηση με ένα πακέτο all inclusive.

Επέκταση χαρτοφυλακίου στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, ο τουριστικός πράκτορας εκπροσωπείται ιδιαίτερα δυναμικά με 120 ξενοδοχεία στην Κρήτη, 150 στη Ρόδο, 120 στην Κω και 60 στην Κέρκυρα.
Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων θα επεκταθεί στην Κάρπαθο, την Κεφαλλονιά, τη Σκιάθο, τη Σάμο, τη Λέσβο και την ηπειρωτική Ελλάδα.
Υπάρχουν πτήσεις σύνδεσης από 28 αεροδρόμια στη Γερμανία και τις γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Condor, Eurowings, Aegean Airlines και Sundair.

Τα πακέτα σε Ισπανία

Η Neckermann Reisen στοχεύει να επανεγκατασταθεί ως σημαντικός ταξιδιωτικός πράκτορας στην Ισπανία επεκτείνοντας το πρόγραμμά της σε περισσότερα από 700 ξενοδοχεία.
Αυτό περιλαμβάνει 270 ξενοδοχεία στις Βαλεαρίδες (195 στη Μαγιόρκα) και πτήσεις από 18 αεροδρόμια στη Γερμανία καθώς και τέσσερα στην Αυστρία και δύο στην Ελβετία.
Ο ταξιδιωτικός πράκτορας προσφέρει επίσης έως και 260 ακίνητα στην ηπειρωτική χώρα (στην Ανδαλουσία και την Καταλονία) και άλλα 180 ξενοδοχεία στα Κανάρια Νησιά.
Οι βασικοί εταίροι πτήσεων προς την Ισπανία περιλαμβάνουν την Condor και τη Eurowings.

Περισσότερες προσφορές Med

Κατά τα άλλα, υπάρχουν 220 ξενοδοχεία στο πρόγραμμα της Τουρκίας, το οποίο επικεντρώνεται σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων με υψηλές βαθμολογίες εορταστικού ελέγχου.
Στην Πορτογαλία, η Neckermann διπλασιάζει την προσφορά της στο Αλγκάρβε σε 100 ξενοδοχεία τον επόμενο χρόνο, προσφέροντας περίπου 70 ακίνητα στη Μαδέρα και ξεκινώντας οργανωμένες εκδρομές στη Λισαβόνα και το Πόρτο.
Το πρόγραμμα της Βουλγαρίας έχει επεκταθεί σε 140 παραλιακά ξενοδοχεία στη Μαύρη Θάλασσα και υπάρχουν 60 ακίνητα που προσφέρονται στην Κύπρο.
Πιο νότια, το Neckermann Reisen έχει στο πρόγραμμά του 150 ξενοδοχεία στην Αίγυπτο και περίπου 100 ακίνητα στην Τυνησία.

Επιστροφή σε μεγάλες αποστάσεις

Το πρόγραμμα μακρινών ταξιδιών περιλαμβάνει την Ταϊλάνδη, τις Μαλδίβες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ΗΠΑ, ενώ θα συμπληρωθεί με άλλους προορισμούς για το καλοκαίρι.
Ο ταξιδιωτικός πράκτορας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χερσαίων διακοπών με αυτόνομη οδήγηση, όπως στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία καθώς και σε άλλες κοντινές χώρες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης