Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποια είναι η νέα τάση για εμπειρίες πολυτέλειας στα ξενοδοχεία

Ποια είναι η νέα τάση για εμπειρίες πολυτέλειας στα ξενοδοχεία
Η Peloton συνεργάστηκε με το Hilton για να προσφέρει μηχανήματα προπόνησης στις τοποθεσίες της αλυσίδας ξενοδοχείων
Τα ξενοδοχεία ανακαλύπτουν έναν νέο τρόπο για να προσφέρουν μια εμπειρία πολυτέλειας στηριζόμενα στη φυσική κατάσταση και την ευεξία των επισκεπτών τους. Πρόκειται για τη νέα τάση στα ταξίδια πολυτελείας που έρχεται μέσα από τα Fitness ξενοδοχεία (ξενοδοχεία γυμναστικής).
Η Siro, μια επωνυμία της εταιρείας πολυτελών ξενοδοχείων One&Only, σχεδιάζει να γίνει η πιο πρόσφατη νεοεισερχόμενη εταιρεία στον αναδυόμενο αυτό χώρο φιλοξενίας, συνδυάζοντας την τοποθεσία διαμονής με το κέντρο ευεξίας στο Ντουμπάι το επόμενο έτος, ενώ ακολουθεί και ένα ακόμα στο Μαυροβούνιο το 2024.
Παράλληλα, το Μάρτιο, η ANTA Sports ανακοίνωσε μια συνεργασία με τη Hyatt για να ανοίξει ένα ξενοδοχείο με την επωνυμία FILA στη Σαγκάη.
Επιπλέον, η Peloton εισάγει τα μηχανήματα προπόνησής της σε ξενοδοχεία, κέντρα υγείας και πανεπιστήμια μετά την εξαγορά της Precor για 420 εκατ. δολάρια τον Απρίλιο του 2021.
Ταυτόχρονα, τον Οκτώβριο, η Peloton συνεργάστηκε με το Hilton για να προσφέρει μηχανήματα προπόνησης στις τοποθεσίες της αλυσίδας ξενοδοχείων.
Μια έρευνα του Hilton διαπίστωσε ότι το 98% των ερωτηθέντων εκτιμούν τις δραστηριότητες ευεξίας ενώ ταξιδεύουν.
Το 90% των μελών του Peloton είναι πιο πιθανό να μείνουν σε ξενοδοχεία με τα ποδήλατα της εταιρείας.

Ταξίδια σε προορισμούς γυμναστικής

Τα ξενοδοχεία γυμναστικής μπορούν να επωφεληθούν αποτελώντας αυτόνομους προορισμούς. Η Siro αναμένει ότι περίπου το 40% των επισκεπτών της στο Ντουμπάι θα προέρχονται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει δωμάτια από $400-$500 ανά διανυκτέρευση, τα οποία θα περιλαμβάνουν πρόσβαση σε γυμναστήριο 10.000+ τετραγωνικών ποδιών, μαθήματα γυμναστικής στούντιο, κρυοθεραπεία, βελονισμό και άλλες προσφορές ευεξίας, καθώς και διατροφολόγους, εκπαιδευτές και άλλους ειδικούς που διατίθενται προς ενοικίαση.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης