Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

TUS Airways: Ισχυρή ανάκαμψη στις πτήσεις Αθήνα – Τελ Αβίβ

TUS Airways: Ισχυρή ανάκαμψη στις πτήσεις Αθήνα – Τελ Αβίβ
Η αεροπορική εταιρεία εντάσσει δύο ελληνικούς προορισμούς στο χειμερινό της πρόγραμμα
Ισχυρή ανάκαμψη από έτος σε έτος μετά το 2013 παρουσίασαν οι πτήσεις TUS Airways σε Αθήνα – Τελ Αβίβ, σημειώνοντας επίδοση ρεκόρ το 2019 και απότομη πτώση λόγω της πανδημίας.
Στην ανάκαμψη της κίνησης σχεδόν σε όλες τις μεγάλες διεθνείς αγορές, το Ισραήλ είναι για το αεροδρόμιο της Αθήνας η 11η μεγαλύτερη αγορά σε όγκο και 3ος ισχυρότερος προορισμός σε ανάπτυξη το 2022.

Νέα δρομολόγια

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία εντάσσει δύο ελληνικούς προορισμούς στο χειμερινό της πρόγραμμα. Σύμφωνα με την Κική Χάιδα, Marketing Director, TUS Airways, η εταιρεία θα ξεκινήσει πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα στο δρομολόγιο Αθήνα – Τελ Αβίβ από τις 14 Δεκεμβρίου και δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Ηράκλειο – Λάρνακα από τις 16 Δεκεμβρίου. Εκτός από το Ηράκλειο, η TUS θα συνδέει το Τελ Αβίβ με τη Λάρνακα με 9 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση.
Επίσης, ο προγραμματισμός της εταιρείας για τον χειμώνα περιλαμβάνει 2 πτήσεις από το Τελ Αβίβ προς το Ντίσελντορφ.

Τι προβλέπει το καλοκαιρινό πρόγραμμα

Σε ό,τι αφορά το καλοκαιρινό πρόγραμμα της TUS, η πρώτη φάση του σχεδιασμού προβλέπει δρομολόγια από τη Λάρνακα προς το Παρίσι, το Ηράκλειο και το Τελ Αβίβ, καθώς και έως 4 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση από την Πάφο προς το Τελ Αβίβ.
Παράλληλα, από το Τελ Αβίβ, η εταιρεία θα εκτελεί πτήσεις με προορισμό την Αθήνα, το Ντίσελντορφ, την Πρέβεζα και το Ηράκλειο Κρήτης.
Μάλιστα, όπως επεσήμανε η Κική Χάιδα, η εταιρεία αναμένεται σε δεύτερη φάση να προσθέσει επιπλέον ελληνικούς προορισμούς στο θερινό πρόγραμμά της. Υπενθυμίζεται ότι την τουριστική σεζόν του 2022 η TUS πετούσε σε 5 ελληνικούς προορισμούς, με τα δρομολόγια να διαρκούν μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου, λόγω της ισχυρής ζήτησης.

Το προφίλ της TUS Airways

Η TUS Airways είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου. Εκτελεί προγραμματισμένες και ναυλωμένες πτήσεις και με τον στόλο της, που αποτελείται από 5 αεροσκάφη, πραγματοποιεί συνδέει την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ με προορισμούς της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης