Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κικίλιας: Διαψεύσθηκαν οι «Κασσάνδρες» που έλεγαν ότι δεν θα πάει καλά ο τουρισμός το 2022

Κικίλιας: Διαψεύσθηκαν οι «Κασσάνδρες» που έλεγαν ότι δεν θα πάει καλά ο τουρισμός το 2022
Απαντώντας στα αιτήματα των ξενοδόχων για ρύθμιση της βραχυχρόνιας μίσθωσης, ο κ. Κικίλιας επανέλαβε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο που θα διαχωρίζει την μέση οικογένεια που μισθώνει ένα διαμέρισμα με την εταιρία που μισθώνει δεκάδες διαμερίσματα.
Σχετικά Άρθρα

Στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan expo, παρουσία του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια και σύσσωμου του ξενοδοχειακού κλάδου της χώρας, πραγματοποιήθηκε η 10η ετήσια γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, , εκεί όπου διεξάγεται από σήμερα έως τις 28 Νοεμβρίου και η τουριστική έκθεση Xenia 2023.
Στην ομιλία του ο υπουργός Τουρισμού, υπογράμμισε ότι η φετινή χρονιά δεν επιβεβαίωσε τις «Κασσάνδρες», όσους πίστευαν δηλαδή, ότι ο ελληνικός τουρισμός δεν θα πήγαινε καλά αυτήν την χρονιά.
Την ίδια στιγμή ο κ. Κικίλιας απέδωσε τα εύσημα στους ξενοδόχους, λέγοντας ότι χωρίς τον επαγγελματισμό των ξενοδοχείων δεν θα είχαμε την Ελλάδα ως έναν ασφαλή υγειονομικά προορισμό.
Απαντώντας στα αιτήματα των ξενοδόχων για ρύθμιση της βραχυχρόνιας μίσθωσης, ο κ. Κικίλιας επανέλαβε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο που όπως είπε, θα διαχωρίζει την μέση οικογένεια που μισθώνει ένα διαμέρισμα με την εταιρία που μισθώνει δεκάδες διαμερίσματα.
Την ίδια στιγμή σημείωσε ότι θα υπάρξουν και ρυθμίσεις προς την κατεύθυνση της ασφάλειας των υποδομών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης