Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτή είναι η hot τάση στις διακοπές των Βρετανών το 2023 - Η Ελλάδα στην top πεντάδα

Αυτή είναι η hot τάση στις διακοπές των Βρετανών το 2023 - Η Ελλάδα στην top πεντάδα
Η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση

Η Ελλάδα αποτελεί το νούμερο δύο κορυφαίο προορισμό για Matecation διακοπές των Βρετανών σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα από την εταιρεία easyjet Holidays.
Τι περιλαμβάνει όμως αυτή η νέα τάση διαkοπών; Πρόκειται για ταξίδια με στόχο ρομαντικές αποδράσεις.
Ειδικότερα, οι κορυφαίοι ηλιόλουστοι προορισμοί για ταξίδια μόνο για φίλους περιλαμβάνουν την Ισπανία (51%), την Ελλάδα (46%) και την Ιταλία (41%).

Κορυφαίοι 5 προορισμοί για Matecations διακοπές περιλαμβάνουν :

  • Ισπανία 59%.
  • Ελλάδα 46%.
  • Ιταλία 41%.
  • Πορτογαλία 40%.
  • Τενερίφη 39%.

Σχεδόν το ένα τρίτο των Βρετανών δήλωσαν ότι θα επέλεγαν Matecation διακοπές για να ξεφύγουν για λίγο από τις δυσκολίες της οικογενειακής ζωής
Συγκεκριμένα το 60% θα προτιμούσε να κάνει διακοπές με φίλους και όχι με την οικογένεια.
Οι άνδρες ήταν πιο πιθανό να ξεκινήσουν Matecation διακοπές. Το 69% είπε ότι θα προτιμούσε να κάνει διακοπές με φίλους παρά με την οικογένεια.
Σχεδόν το ένα τρίτο των Βρετανών (31%) δήλωσαν ότι θα επέλεγαν ένα Matecation για να ξεφύγουν για λίγο από τις δυσκολίες της οικογενειακής ζωής. Πολύ πιο συνηθισμένο, ωστόσο, ήταν το 72% που είπε ότι προτιμούσε να αναζητήσει τον ήλιο με φίλους παρά με τον/την σύντροφό του/της.
Τέλος, ενώ η υπομονή (56%) και οι εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες (53%) ήταν μεταξύ των κορυφαίων χαρακτηριστικών που απαιτούνται για τον τέλειο ταξιδιωτικό φίλο, η υπέροχη αίσθηση του χιούμορ (74%) αποδείχθηκε το νούμερο ένα χαρακτηριστικό του συντρόφου. Ποσοστό 18% επιλέγει έναν φίλο που θα μπορούσε να τραβήξει εκπληκτικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης