Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Αθήνα στους προορισμούς προσφορών στο πρόγραμμα 2024 της Jet2holidays

Η Αθήνα στους προορισμούς προσφορών στο πρόγραμμα 2024 της Jet2holidays
Το πρόγραμμα κυκλοφόρησε νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια
Η Jet2holidays έθεσε σε προσφορά city break προορισμούς από το διευρυμένο πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών του 2024.
Οι προσφορές αφορούν ταξίδια σε Αθήνα, Βαρκελώνη, Βουδαπέστη, Κρακοβία, Πράγα, Νίκαια, Παρίσι, Πίζα, Ρώμη και Βενετία με πτήσεις από τα αεροδρόμια Μπέρμιγχαμ, Γλασκώβης, Λιντς Μπράντφορντ, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ και Στάνστεντ.
Το πρόγραμμα -το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια- περιλαμβάνει 35 δρομολόγια προς 10 προορισμούς προς πώληση από έξι βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένου ενός δρομολογίου δύο φορές την εβδομάδα από το Στάνστεντ στη Νίκαια.
«Υπήρξε μια πολύ θετική ανταπόκριση από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες από τότε που ξεκινήσαμε νωρίς την πώληση με το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα ηλιοφάνειας για το 2024, τόνισε ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet.com και της Jet2holidays.
Πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων και να έχουν κάτι να περιμένουν, γι’ αυτό το ακούσαμε και πράξαμε.
Είτε πρόκειται για Σαββατοκύριακο, είτε για κάτι μεγαλύτερο, το πρόγραμμα city break για το καλοκαίρι του 2024 προσφέρει κάτι για όλους».
Υπενθυμίζεται πως το καλοκαιρινό πρόγραμμα διακοπών 2024 του t.ο. περιλαμβάνει 12 ελληνικούς προορισμούς.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης