Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Κέρκυρα στο νέο πρόγραμμα της flydubai

Η Κέρκυρα στο νέο πρόγραμμα της flydubai
Το δίκτυο της flydubai θα επεκταθεί σε 113 προορισμούς σε 53 χώρες
Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι προσθέτει έξι προορισμούς στο δίκτυό της με πτήσεις προς Κάλιαρι, Κέρκυρα, Χοφούφ, Κράμπι, Μιλάνο και Πατάγια.
Από τις αρχές του 2022, η flydubai έχει ξεκινήσει πτήσεις σε περισσότερους από 20 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων της Πίζας και της Κατάνια στην Ιταλία, του Ος στο Κιργιστάν καθώς και της Σαμαρκάνδης και του Ναμάνγκαν στο Ουζμπεκιστάν. Με την προσθήκη αυτών των έξι δρομολογίων, το δίκτυο της flydubai θα επεκταθεί σε 113 προορισμούς σε 53 χώρες. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς είναι ο μεγαλύτερος αριθμός προορισμών που θα εξυπηρετεί ο αερομεταφορέας από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του.
Σχολιάζοντας την επέκταση του δικτύου της αεροπορικής εταιρείας, ο Ghaith Al Ghaith, Διευθύνων Σύμβουλος της flydubai, δήλωσε:
«Είμαι πολύ περήφανος που βλέπω το δίκτυό μας να μεγαλώνει περισσότερο από ποτέ. Η αεροπορική βιομηχανία του Ντουμπάι έχει κάνει μια γρήγορη ανάκαμψη και η ευελιξία μας σε συνδυασμό με το ισχυρό επιχειρηματικό μας μοντέλο μας επέτρεψαν να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας και να επιτύχουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο. Με 113 προορισμούς τώρα διαθέσιμους για κράτηση, ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές για ταξίδια στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό μας.”
Το Μιλάνο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας και είναι ένας από τους μεγαλύτερους προορισμούς αγορών και τουρισμού στην Ευρώπη, ενώ το Κάλιαρι είναι η πρωτεύουσα της Σαρδηνίας και είναι γνωστή για τα πολλά ιστορικά μνημεία και τις όμορφες παραλίες του. Το ελληνικό νησί της Κέρκυρας έχει γίνει δημοφιλές για τα εκπληκτικά τοπία, την πλούσια πολυπολιτισμική κληρονομιά, τις κρυστάλλινες θάλασσες και την κοσμοπολίτικη Παλιά Πόλη.
Σχολιάζοντας την έναρξη των πτήσεων προς αυτούς τους προορισμούς, ο Jeyhun Efendi, ανώτερος αντιπρόεδρος, Εμπορικές Λειτουργίες και Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη flydubai, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την έναρξη πτήσεων όλο το χρόνο προς το Μιλάνο στην Ιταλία και τις εποχικές καλοκαιρινές πτήσεις προς Η Κέρκυρα στην Ελλάδα και η Κάλιαρι στην Ιταλία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε το δίκτυό μας στην Ευρώπη να μεγαλώνει και να εξυπηρετούμε πέντε προορισμούς στην Ιταλία. Με τα χρόνια, συνεχίσαμε να βλέπουμε αυξημένη ζήτηση από και προς την περιοχή και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας εξαιρετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες».
Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει τις πτήσεις προς το Χοφούφ στη Σαουδική Αραβία από τις 24 Νοεμβρίου 2022 με δύο φορές την εβδομάδα.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης