Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Jet2: Πάνω 15 εκατομμύρια θέσεις προς πώληση για το καλοκαίρι του 2024 - 14 προορισμοί στην Ελλάδα

Jet2: Πάνω 15 εκατομμύρια θέσεις προς πώληση για το καλοκαίρι του 2024 - 14 προορισμοί στην Ελλάδα
Τα νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2024 περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πτήσεις από Ιστ Μίνταλντς και Νιουκάστλ προς τα Χανιά της Κρήτης
Η Jet2 επιβεβαίωσε την επέκταση το καλοκαίρι του 2024, βγάζοντας σε πώληση περισσότερες από 15 εκατομμύρια θέσεις, μεταξύ των οποίων και σε ελληνικούς προορισμούς.
Εννέα νέα δρομολόγια προστέθηκαν στο πλήρες πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο από Μπέρμινχαμ, Μάντσεστερ, Στάνσετ, Μπέλφαστ, Μπρίστολ, Ιστ Μίνταλντς, Μπράντφορντ, Εδιμβούργο, Γλασκώβη και Νιουκάστλ.
Πρόσθετα αεροσκάφη θα αναπτυχθούν από τα αεροδρόμια του Μπρίστολ, του Ιστ Μίνταλντς, της Γλασκώβης και του Λιντς Μπράντφορντ, καθώς το πρόγραμμα ρεκόρ του αερομεταφορέα καλύπτει 346 διαδρομές προς 46 προορισμούς.
Το πρόγραμμα τέθηκε σε πώληση από νωρίς μετά από σχόλια από ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ότι οι πελάτες τους θέλουν να κάνουν κράτηση πολύ νωρίτερα, να κλειδώσουν την τιμή των διακοπών τους τώρα και να επιμερίσουν το κόστος.
Jet2 και Jet2holidays θα πραγματοποιεί περισσότερες από 1.500 εβδομαδιαίες πτήσεις από δέκα αεροδρόμια κατά τις ώρες αιχμής το καλοκαίρι του 2024.
Αυτό περιλαμβάνει πάνω από 200 την εβδομάδα για τα Κανάρια Νησιά, 200 για τις Βαλεαρίδες Νήσους, 300 έως 14 προορισμούς στην Ελλάδα και 200 ​​για την Τουρκία.
Τα νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2024 περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πτήσεις από Ιστ Μίνταλντς και Νιουκάστλ προς τα Χανιά της Κρήτης.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης