Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Virtuoso: 120 νέα ξενοδοχεία στο παγκόσμιο δίκτυο της, ανάμεσα τους και σε Ελλάδα

Virtuoso: 120 νέα ξενοδοχεία στο παγκόσμιο δίκτυο της, ανάμεσα τους και σε Ελλάδα
Τα 110 ανοιχτά ξενοδοχεία που εντάχθηκαν στο δίκτυο Virtuoso φέτος έχουν ήδη επιτύχει συνδυασμένη μέση αύξηση πωλήσεων 106% σε σχέση με το 2019

Το παγκόσμιο δίκτυο για ταξίδια πολυτελείας Virtuoso πρόσθεσε έναν εντυπωσιακό αριθμό νέων ακινήτων στο πρόγραμμα Hotels & Resorts το 2022.
Οι προσθήκες στο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνουν 110 ξενοδοχεία, θέρετρα, σπα και ενοικιαζόμενες βίλες σε όλο τον κόσμο, καθώς και άλλα 10 πολυτελή ακίνητα που κάποια αναμένεται να ανοίξουν από τα τέλη του 2022 έως και τον Μάιο του 2023.
Ανάμεσα τους είναι και το One&Only Aesthesis στην Αθηναϊκή Ριβιέρα (Γλυφάδα), με το άνοιγμα του να αναμένεται την άνοιξη του 2023. Θα διαθέτει 127 κλειδιά (σουίτες, βίλες και δωμάτια), με ιδιωτικές πισίνες, ιδανικές για ζευγάρια ή οικογένειες, Chenot Spa, με εξατομικευμένα προγράμματα και πρωτοποριακές θεραπείες ευεξίας, beach club, kids club, γυμναστήριο και πολλές ακόμα υποδομές.
Τα νέα ακίνητα εντάσσονται στην αυστηρά επιλεγμένη συλλογή του Virtuoso με πάνω από 1.500 πολυτελή και περιζήτητα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.
Η Virtuoso διασφαλίζει με την επέκταση της ότι τα πρακτορεία μέλη, οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι και η πελατεία τους μπορούν να έχουν πρόσβαση σε επιλογές καταλυμάτων για κάθε γούστο, καθώς τα ταξίδια επιστρέφουν μετά την πανδημία.
Στο 30ο έτος του, το πρόγραμμα Virtuoso Hotels & Resorts έχει θέσει σε υψηλά επίπεδα τα πρότυπα. Η αποκλειστική του διαπραγμάτευση ανέσεων, προσφέρει στους πελάτες οφέλη προστιθέμενης αξίας αξίας άνω των 500 δολαρίων ανά διαμονή. Αυτό δίνει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα στην αγορά, στα πρακτορεία και τους συμβούλους της Virtuoso.
Ως ο πιο σημαντικός παίκτης στα ταξίδια πολυτέλειας και βιωματικής εμπειρίας -με εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης- διευκολύνει την πρόσβαση πρακτορείων σε δυνητικούς πελάτες υψηλής αξίας μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών μάρκετινγκ, όπως ο ψηφιακός οδηγός ξενοδοχείων «Best of the Best» και η βραβευμένη έκδοση «Virtuoso, The Magazine».
Τα 110 ανοιχτά ξενοδοχεία που εντάχθηκαν στο δίκτυο Virtuoso φέτος έχουν ήδη επιτύχει συνδυασμένη μέση αύξηση πωλήσεων 106% σε σχέση με το 2019.
Άλλα 10 ξενοδοχεία αποτελούν μέρος του προγράμματος Virtuoso Preview. Πρόκειται για μία συνεργασία πριν από το άνοιγμα που παρέχει σε αυτές τις ιδιοκτησίες προηγμένη πρόσβαση στους εξειδικευμένους συμβούλους της Virtuoso για υποστήριξη της εκπαίδευσης, της δικτύωσης και των προσπαθειών πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Τα 10 ξενοδοχεία που εντάσσονται στο δίκτυο Virtuoso έως την άνοιξη 2023

  • Atlantis The Royal Dubai – Ντουμπάι, ΗΑΕ (Νοέμβριος 2022).
  • St. Regis Kanai – Ριβιέρα Μάγια, Μεξικό (τέλη του 2022).
  • Susorros del Corazon An Auberge Resort, Μεξικό (τέλη του 2022).
  • Waldorf Astoria Cancun – Κανκούν, Μεξικό (τέλη του 2022).
  • 1 Hotel Hanalei Bay – Νήσος Καουάι, Χαβάη (αρχές του 2023).
  • Peninsula Istanbul – Κωνσταντινούπολη, Τουρκία (Φεβρουάριος 2023).
  • Raffles London – Λονδίνο, Αγγλία (Μάρτιος 2023).
  • The Fifth Avenue Hotel – Νέα Υόρκη, ΗΠΑ (άνοιξη 2023).
  • One&Only Aesthesis – Αθήνα, Ελλάδα (άνοιξη 2023).
  • Violino D’Oro – Βενετία, Ιταλία (Μάιο 2023).


Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης