Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι χειμερινοί προορισμοί της DER Touristik

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι χειμερινοί προορισμοί της DER Touristik
Ποιοι είναι οι κορυφαίοι χειμερινοί προορισμοί της DER Touristik

Μετά από τις ισχυρές καλοκαιρινές κρατήσεις, οι τουριστικοί πράκτορες της DER Touristik  περιμένουν επίσης αύξηση σε διακοπές μεγάλης διάρκειας το χειμώνα.
Σε έναν από τους προορισμούς, το ποσοστό των ξενοδοχείων που προσφέρουν εκπτώσεις για μακροχρόνια παραθεριστές είναι 90%.
«Οι καλοκαιρινές κρατήσεις δείχνουν τεράστια ζήτηση για ταξίδια. Αυτό θα συνεχιστεί και τον χειμώνα», είναι πεπεισμένος ο Ingo Burmester, Διευθύνων Σύμβουλος DER Touristik Central Europe.
Σύμφωνα με την DER Touristik, πολλά ξενοδοχεία και συγκροτήματα διαμερισμάτων που είναι προετοιμασμένα για μακροχρόνιους παραθεριστές προσφέρουν παραλλαγές όπως Bed Only χωρίς γεύματα ή το All Inclusive με δελεαστικές τιμές.
Επιπλέον, υπάρχουν αθλητικά και ψυχαγωγικά προγράμματα όπως μαθήματα γλώσσας, μαγειρικής καθώς και διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες.
Η υγειονομική περίθαλψη παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Σύμφωνα με το DER Touristik, πολλά ξενοδοχεία συνεργάζονται στενά με γερμανόφωνους γιατρούς.

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι χειμερινοί προορισμοί της DER Touristik

Κανάρια Νησιά, Μαγιόρκα, Πορτογαλία, Τουρκία, Τυνησία, Αίγυπτος και Ταϊλάνδη, αυτοί είναι και πάλι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί μακράς διαμονής.
Μεταξύ των κορυφαίων προορισμών είναι τα Κανάρια Νησιά, όπου το 60% όλων των ξενοδοχείων DER Touristik προσφέρουν εκπτώσεις για μακροχρόνιες διακοπές.
Η Μαγιόρκα γίνεται επίσης ολοένα και πιο δημοφιλής τους χειμερινούς μήνες. Το 64% των ξενοδοχείων του προγράμματος των tour operators προσφέρει εκπτώσεις.
Το Hotel Bella Playa & Spa στην Cala Ratjada, για παράδειγμα, προσφέρει έκπτωση 25% για διαμονές 18 ημερών και άνω.
Στη Μαδέρα της Πορτογαλίας, τα ξενοδοχεία Sentido Galosol και Galomar προσφέρουν έκπτωση 30% για μεγαλύτερη διαμονή.
Η Τουρκική Ριβιέρα με τα θέρετρα Side, Kemer ή Alanya είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους μακροχρόνιους παραθεριστές.
Συνολικά 70 ξενοδοχεία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα Τουρκίας για μακροχρόνιες προσφορές.
Στο τεσσάρων αστέρων Hotel Hane Garden στο Side, υπάρχει έκπτωση 10% για διαμονές 22 ημερών και άνω.

Πολλές μακροπρόθεσμες εκπτώσεις στην Τυνησία

Στην Τυνησία, περίπου το 90% των ξενοδοχείων προσφέρουν προνόμια για ηλικιωμένους και εκπτώσεις για διαμονή μεγάλης διάρκειας, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.
Για παράδειγμα, το Hotel Les Oranges Beach Resort στο Hammamet προσφέρει έκπτωση 15% για ηλικιωμένους και 25% για μακροπρόθεσμη διαμονή.
Η Αίγυπτος, με τα θέρετρα της στην Ερυθρά Θάλασσα, είναι επίσης ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για χειμώνα.
Το Mövenpick El Quseir Hotel στο ομώνυμο θέρετρο προσφέρει έκπτωση 20% για διαμονές τριών εβδομάδων και άνω.
Για τον ερχόμενο χειμώνα, οι τουριστικοί πράκτορες της DER Touristik επέκτειναν τις προσφορές πτήσεων προς την Αίγυπτο. Περιλαμβάνουν πτήσεις με Corendon Airlines, Eurowings Discover, European Air Charter, Chair Airlines και TUIfly.
Τα αεροδρόμια αναχώρησης είναι το Ντίσελντορφ, η Φρανκφούρτη, το Ανόβερο, η Κολωνία, το Μόναχο και η Νυρεμβέργη.

Αναμένεται υψηλή ζήτηση για την Ταϊλάνδη

Εκτός από τα «κορυφαία ξενοδοχεία, η Ταϊλάνδη προσφέρει πραγματικά καλή σχέση ποιότητας τιμής αυτόν τον χειμώνα για τους μακροχρόνιους παραθεριστές», λέει ο Sven Schikarsky, επικεφαλής προϊόντων στην DER Touristik για τις μάρκες Dertour, Jahn Reisen, ITS και Meiers Weltreisen.
Για Ταϊλάνδη μπορείτε να ζητήσετε βίζα 60 ημερών και 90 ημερών εκ των προτέρων. Η DER Touristik αναμένει υψηλή ζήτηση για αυτόν τον χειμώνα.
Η Pattaya και το Khao Lak είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί προορισμοί. Ακόμη και χωρίς μακροχρόνιες εκπτώσεις, οι τιμές είναι «ασυναγώνιστες».

Οι ταξιδιώτες για εργασία και διακοπές γίνονται πιο σημαντικοί

Οι ηλικιωμένοι θεωρούνται τυπική ομάδα-στόχος για μακροχρόνιες διαμονές, αλλά οι ταξιδιώτες που μεταφέρουν προσωρινά τη δουλειά τους στο εξωτερικό γίνονται πλέον πιο σημαντικοί. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ξενοδοχεία προσανατολίζουν τις προσφορές τους στις ανάγκες των πελατών που συνδυάζουν εργασία με διακοπές.
Σε αυτό το είδος διακοπών, δραστηριοποιούνται ιδιαίτερα τα Κανάρια Νησιά. Όπως τα διαμερίσματα ART Las Palmas by MUR Hotels με δωρεάν W-LAN υψηλής ταχύτητας, χώρο εργασίας και αίθουσα συσκέψεων.
Η Πορτογαλία είναι επίσης δημοφιλής στους ταξιδιώτες που εργάζονται. Αυτό ισχύει για το Αλγκάρβε με «πολύ καλή υποδομή και πολλές προσφορές για εργασία», λέει η DER Touristik.

Πηγή: tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης