Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός στον κόσμο

Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός στον κόσμο
Τοποθετώντας το δεύτερο στον δείκτη του 2021, το Ντουμπάι έχει σφετεριστεί την πρώτη θέση από τη Νέα Υόρκη, ανατρέποντας ένα τεράστιο προβάδισμα και δείχνοντας πόσο πολύ έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα το Ντουμπάι, σύμφωνα με το TikTok Travel Index 2022 που δημοσιεύτηκε από το Bounce

Το Ντουμπάι είναι ο προορισμός με τις περισσότερες προβολές στο TikTok με προβολές για βίντεο με το hashtag #Dubai που ξεπερνούν συνολικά τα 81,8 δισεκατομμύρια, δήλωσε η εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών Bounce σε νέα έκθεση.
Τοποθετώντας το δεύτερο στον δείκτη του 2021, το Ντουμπάι έχει σφετεριστεί την πρώτη θέση από τη Νέα Υόρκη, ανατρέποντας ένα τεράστιο προβάδισμα και δείχνοντας πόσο πολύ έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα το Ντουμπάι, σύμφωνα με το TikTok Travel Index 2022 που δημοσιεύτηκε από το Bounce. 
Συνώνυμο του πλούτου και της πολυτέλειας, το Ντουμπάι έχει γίνει ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς για τους παραθεριστές που θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο με στυλ. Αυτή η υπερσύγχρονη πόλη φιλοξενεί μερικές από τις πιο εκπληκτικές αρχιτεκτονικές του κόσμου, όπως το ψηλότερο κτίριο στη Γη, το Burj Khalifa.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Νέα Υόρκη, η οποία έχει συγκεντρώσει 59,5 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok.
Το Big Apple έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο. Ενώ η Νέα Υόρκη μπορεί να έχει χάσει τη θέση της ως ο πιο δημοφιλής ταξιδιωτικός προορισμός στο TikTok, η πόλη εξακολουθεί να προσελκύει τεράστιο αριθμό θεατών στην πλατφόρμα και θα μπορούσε κάλλιστα να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα επόμενα χρόνια.
Διάσημη για το ότι είναι ένα χωνευτήρι διαφορετικών πολιτισμών, η Νέα Υόρκη έχει τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα ως εστία δημιουργικότητας και διαφορετικότητας.
Οι ταξιδιώτες στη Νέα Υόρκη έχουν κακή επιλογή, με μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, όπως να παρακολουθήσουν μια παράσταση στο Broadway, να κάνουν ένα ταξίδι στο Ellis Island για να δουν το Άγαλμα της Ελευθερίας ή να σκαρφαλώσουν στο Empire State Building για μια εκπληκτική θέα της πόλης.
Στην τρίτη θέση, με 36,8 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, βρίσκεται το Λονδίνο, ξεπερνώντας την περσινή χάλκινη Κωνσταντινούπολη. Η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μια από τις πιο εμβληματικές πόλεις στον κόσμο, με μια σχεδόν ατελείωτη λίστα με τουριστικά αξιοθέατα που πρέπει να δείτε.
Η πόλη φιλοξενεί επίσης μερικές από τις καλύτερες νυχτερινές δραστηριότητες που μπορείτε να βρείτε, καθώς και λαμπρά μουσεία και γκαλερί, παραστάσεις στο West End, πολυτελή καταστήματα, εξαιρετικά εστιατόρια και όμορφα πάρκα που σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για όλους σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης