Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τουρισμός για Όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τους δικαιούχους - Εντός της ημέρας η κλήρωση για τα voucher των 150

Τουρισμός για Όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τους δικαιούχους - Εντός της ημέρας η κλήρωση για τα voucher των 150
Τα νέα ψηφιακά vouchers θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023
Σχετικά Άρθρα
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη γνωστοποίηση των ονομάτων των 200.000 δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».
Σήμερα, Τρίτη 26/7, αναμένεται να γίνει η ηλεκτρονική κλήρωση για τους δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» και κατόπιν, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για 200.000 πολίτες.
Οι δικαιούχοι που θα αναδειχθούν μέσω της κλήρωσης, θα μπορούν να εκδώσουν μία άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιδότηση των 150 ευρώ σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα) σε όλη τη χώρα, ενώ η χρήση της ενίσχυσης μπορεί να γίνει μέχρι και τον Ιούνιο 2023.
Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ενισχύεται με 30 εκατ. ευρώ επιπλέον, με τον συνολικό προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 61 εκατ. ευρώ -από 31 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί αρχικά- και οι συνολικοί δικαιούχοι, για το τρέχον έτος, να ανέρχονται στις 400.000.
Τα νέα ψηφιακά vouchers θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.
Αφορούν συμπολίτες μας, που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, η οποία έκλεισε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 21 Ιουλίου.
Υπενθυμίζεται ότι το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα, «Τουρισμός για Όλους» προβλέπει αυξημένη ατομική επιδότηση στα 150 ευρώ για τις δαπάνες διαμονής, ψηφιακό τρόπο πληρωμής, επιτόπια αποζημίωση για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και ενισχυμένη επιδότηση 200 ευρώ για τους συμπολίτες μας με αναπηρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης