Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κοινωνικός τουρισμός: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε ένσταση

Κοινωνικός τουρισμός: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε ένσταση
Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.
Σχετικά Άρθρα

Oι δικαιούχοι και οι πάροχοι του κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ -ΔΥΠΑ που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 18:00.
Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) στη διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να:

• έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα
• αναφέρουν τον λόγο της ένστασης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί)
• τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.
Η επισύναψη δικαιολογητικών απαιτείται σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν αφορά σε αυτεπαγγέλτως αναζητηθέντα στοιχεία, όπως αυτά του εκκαθαριστικού σημειώματος.
Οι πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών.
Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης