Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ανδρεάδης: Πολύ πιθανό φέτος τα τουριστικά έσοδα της χώρας να προσεγγίσουν τα 20 δισ. ευρώ

tags :
Ανδρεάδης: Πολύ πιθανό φέτος τα τουριστικά έσοδα της χώρας να προσεγγίσουν τα 20 δισ. ευρώ
Πολύ πιθανό φέτος τα τουριστικά έσοδα της χώρας να προσεγγίσουν τα 20 δισ. ευρώ

Την εκτίμηση ότι είναι πολύ πιθανό φέτος τα τουριστικά έσοδα της χώρας να προσεγγίσουν τα 20 δισ. ευρώ εξέφρασε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Sani/Ikos, Ανδρέας Ανδρεάδης.
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ έγραψε χαρακτηριστικά: «Θερμά συγχαρητήρια σε ΣΕΤΕ-φορείς, τουριστικό κόσμο και κυβέρνηση για την εξαιρετικά αποτελεσματική διαχείριση της κρίσιμης διετίας. Αποτέλεσμα: Πολύ πιθανό φέτος τα τουριστικά έσοδα της χώρας να προσεγγίσουν τα 20 δισ. ευρώ (+10% έναντι του 2019), δηλαδή +3 μονάδες στο ΑΕΠ!».
Την εκτίμησή του ότι ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να ξεπεράσει φέτος τα νούμερα του 2019 είχε εκφράσει από το βήμα της 30ής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιάννης Ρέτσος, ο οποίος είχε πει χαρακτηριστικά: «Το ελληνικό brand άντεξε, ενισχύθηκε. Συνέβαλε στα μέγιστα ώστε ο ελληνικός τουρισμός να μείνει όρθιος, ισχυρός, ανταγωνιστικός και σήμερα, το 2022, να αγγίξει και γιατί όχι να ξεπεράσει σε έσοδα το 2019».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης