Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποδαρικό στο 2022 με τρεις μεγάλες συμφωνίες για τη Sky express - Ποια τα σχέδια για διεθνή δρομολόγια

Ποδαρικό στο 2022 με τρεις μεγάλες συμφωνίες για τη Sky express - Ποια τα σχέδια για διεθνή δρομολόγια

Sυμφωνίες διασύνδεσης διατηρεί η SKY express με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines, Cyprus Airways, Condor Airlines και το πρόγραμμα Dohop

Σχετικά Άρθρα

Με τρεις νέες συμφωνίες άνοιξε το 2022 για την αεροπορική ελληνικών συμφερόντων SKY express.
EL AL, Dohop -easyJet και Condor Airlines υπογράφουν με την SKY express συμφωνίες για να ενισχύσουν τα δίκτυα τους ως προς τον  εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό.

EL AL πτήσεις προς όλο τον κόσμο

Νέα συνεργασία interline για τη SKY express με την Ισραηλινή αεροπορική εταιρία EL AL Airlines, προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.
Η Ισραηλινών συμφερόντων αεροπορική πραγματοποιεί πτήσεις σε όλον τον κόσμο και η έδρα της βρίσκεται στο διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ.
Ο στόλος της αποτελείται από 45 αεροσκάφη τύπου Boeing 737-800, 737-900ER, , 777-200ER, και 787-9.
Αντίστοιχα, η δραστηριότητα της SKY express πετά προς τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς.

Dohop πρόγραμμα πτήσεων προς Ευρώπη και Μέση Ανατολή

Σε ό,τι αφορά το δίκτυο αεροπορικών εταιρειών Dohop, του προγράμματος Worldwide by easyJet.
Η SKY express, εντάχθηκε στο πρόγραμμα συνεργασίας με το δίκτυο Dohop, με σκοπό την επέκταση την προορισμών καθώς και την προσφορά πτήσεων μεγάλων αποστάσεων, σε όλη την Ευρώπη αλλά και πέρα από αυτήν.
Η συνεργασία της SKY express με τη Dohop δίνει την δυνατότητα στους επιβάτες της SKY express να συνδυάζουν πτήσεις σε σημαντικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Condor προς 90 προορισμούς

Η συνεργασία interline της SKY express με τη Condor ενισχύει την διασύνδεση με τους ευρωπαϊκούς προορισμούς καθώς προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.
Η Condor έχει ως κύρια βάση της το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, συνδέοντας τα επτά μεγαλύτερα αεροδρόμια σε Γερμανία, Ζυρίχη, Ελβετία και σύντομα σε Βιέννη και Αυστρία, με 90 προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρική και Βόρεια και Βόρεια Αφρική.
Σημειώνεται η τελευταία συμφωνία με την EL AL Airlines έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines, Cyprus Airways, Condor Airlines και το πρόγραμμα Dohop.

Ελενα Ερμείδου 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης