Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Deloitte: Αισιοδοξία για την ανάκαμψη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας

Deloitte: Αισιοδοξία για την ανάκαμψη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας
Το αυξανόμενο κόστος προσωπικού (59%) και η έλλειψη ειδικευμένου εργατικού δυναμικού (54%) είναι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει η ξενοδοχειακή βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου

Αισιόδοξο για το μέλλον της ξενοδοχειακής αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου τα επόμενα πέντε χρόνια εμφανίζεται το 76% των ηγετών στον τομέα φιλοξενίας.
Το εν λόγω ποσοστό είναι αυξημένο κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες από πέρυσι. Αυτό αποκαλύφθηκε από την Ευρωπαϊκή Έρευνα της Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας 2021 της Deloitte.

Ποιους κινδύνους αντιμετωπίζει η ξενοδοχεία

Το αυξανόμενο κόστος προσωπικού (59%) και η έλλειψη ειδικευμένου εργατικού δυναμικού (54%) είναι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει η ξενοδοχειακή βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου.
Σχεδόν οι μισοί (49%) δίνουν πλέον προτεραιότητα στις ταμειακές ροές, στις προσλήψεις και την ανανέωση προσωπικού τους επόμενους 12 μήνες.

  • Το 64% συμφωνεί ότι η προσέλκυση περισσότερου προσωπικού είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων φιλοξενίας τα επόμενα τρία χρόνια.

Ταυτόχρονα σχεδόν οι μισοί (48%) των ερωτηθέντων αναμένουν ότι τα επίπεδα απόδοσης του 2019 θα επιστρέψουν το 2023.

  • Οι μισοί (49%) των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι οι καταναλωτές τους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για βιώσιμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Τέλος, το Άμστερνταμ παραμένει η πιο ελκυστική ευρωπαϊκή πόλη για επενδύσεις για έκτη συνεχή χρονιά.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης