Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πόσο έχουν μειωθεί οι τιμές διακοπών των Βρετανών στην Κρήτη

Πόσο έχουν μειωθεί οι τιμές διακοπών των Βρετανών στην Κρήτη
Οι τιμές έχουν πέσει σε αγαπημένους προορισμούς των Βρετανών

Οι τιμές στα πακέτα διακοπών των Βρετανών τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, είναι φθηνότερες από τα επίπεδα πριν από την πανδημία.
Σύμφωνα με νέα δεδομένα από το TravelSupermarket, οι τιμές έχουν πέσει σε αγαπημένους προορισμούς των Βρετανών. Ανάμεσα στους φθηνούς για αυτούς τους μήνες προορισμούς είναι και η Κρήτη.

Η κατάργηση των τεστ PCR θα αυξήσει τα ταξίδια

“Εάν η βρετανική κυβέρνηση ανακοινώσει -όπως αναμένεται- ότι οι δοκιμές PCR καταργούνται, αναμένουμε αύξηση του ενδιαφέροντος για ταξίδια στα τέλη του καλοκαιριού και τον Οκτώβριο”, τονίζει η Emma Coulthurst εκπρόσωπος τύπου της TravelSupermarket.

Πόσο έχουν μειωθεί οι τιμές διακοπών των Βρετανών Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

Τα πακέτα διακοπών από την Βρετανία είναι φθηνότερα φέτος σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2019, έως:

  • 38% στην Ισπανία.
  • 20% στην Ιστριαν Ριβιέρα της Κροατίας.
  • 15% στη Μαγιόρκα.
  • 14% στην Κρήτη.
  • 14% στην Κόστα ντελ Σολ και Αλγκάρβε.

Που έχουν αυξηθεί οι τιμές διακοπών των Βρετανών Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

Από την άλλη πλευρά, οι μέσες τιμές σε προορισμούς όπως η Μάλτα και το Ντουμπάι, έχουν αυξηθεί περισσότερο από το ένα τέταρτο.
“Οι τιμές αυξήθηκαν στη Μάλτα και στα ΗΑΕ όπου ο καλός καιρός είναι σχεδόν εγγυημένος αυτή την εποχή του χρόνου”, λέει η Emma Coulthurst.
Όπως υπογραμμίζει “το κόστος και η διαχείριση των δοκιμών εξακολουθούν να αποδεικνύουν ένα σημαντικό εμπόδιο για τους ταξιδιώτες”.
Πολλές ταξιδιωτικές εταιρείες προσπαθούν να παρατείνουν την περίοδο. Με στόχο να καλύψουν τα ταξίδια που δεν έγιναν στις αρχές του καλοκαιριού τον Μάιο, τον Ιούνιο και τις αρχές Ιουλίου.
Ήδη, σύμφωνα με το TravelSupermarket, υπάρχουν διαθέσιμες διακοπές από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ισπανία τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο από μόλις 150 λίρες για επτά νύχτες”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης