Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Συγκίνηση και υποσχέσεις στην αλλαγή σκυτάλης του υπουργείου Τουρισμού

Συγκίνηση και υποσχέσεις στην αλλαγή σκυτάλης του υπουργείου Τουρισμού
 Ο νέος υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, αναφέρθηκε στην σημασία του τουριστικού τομέα για την ελληνική οικονομία
Σε κλίμα αβρότητας πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Τουρισμού, καθώς ούτε ο απερχόμενος υπουργός Χάρης Θεοχάρης, ούτε ο νέος υπουργός Βασίλης Κικίλιας δέχτηκαν να καθίσουν στην καρέκλα του υπουργού Τουρισμού κατά τη διάρκεια της πρώτης ολιγόλεπτης σύσκεψης που ακολούθησε της αλλαγής σκυτάλης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε συγκινησιακό κλίμα, με τον Χ. Θεοχάρη να είναι ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά και να αναφέρεται στην πρόοδο του ελληνικού τουρισμού ο οποίος, όπως τόνισε, ακόμα και υπό τις συνθήκες της πανδημίας κατόρθωσε να βρίσκεται στην κορυφή των προορισμών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Από την πλευρά του ο νέος υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, αναφέρθηκε στην σημασία του τουριστικού τομέα για την ελληνική οικονομία, επισημαίνοντας ότι στόχος του είναι να συνεχιστεί η εξέλιξη που έχει επιτευχθεί και να αξιοποιηθεί η υποδομή που υπάρχει ώστε να δομηθεί με όρους μέλλοντος το νέο τουριστικό προϊόν της Ελλάδας. Μάλιστα, αμέσως μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, ο Β. Κικίλιας, αφού… ξεπροβόδισε τον Χ. Θεοχάρη, παρέμεινε στο νέο του γραφείο και ενημερώθηκε από την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, και τη γενική γραμματέα του υπουργείου, Βίκυ Λοΐζου, για το χαρτοφυλάκιο που αναλαμβάνει. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως ο τουρισμός υγείας αναμένεται να γνωρίσει ιδιαίτερη άνθιση επί των ημερών του Β. Κικίλια…

Πηγή: tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης