Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Αθήνα στο φθινοπωρινό πρόγραμμα της SAS

tags :
Η Αθήνα στο φθινοπωρινό πρόγραμμα της SAS

Η SAS αυξάνει τις πτήσεις μεταξύ των σκανδιναβικών πρωτευουσών και σημαντικών προορισμών στο δίκτυό της

Καθώς η ζήτηση τόσο για ταξίδια αναψυχής όσο και για επαγγελματικά ταξίδια αυξάνεται, η SAS συνεχίζει να διευρύνει τον αριθμό των πτήσεων. Το φθινόπωρο η SAS θα πραγματοποιεί περισσότερες από 160 απευθείας διαδρομές σε 90 προορισμούς.
Η SAS αυξάνει τις πτήσεις μεταξύ των σκανδιναβικών πρωτευουσών και σημαντικών προορισμών στο δίκτυό της για να βελτιώσει περαιτέρω τη συνδεσιμότητα των ταξιδιωτών. Η SAS θα εξυπηρετεί τώρα όλους τους εγχώριους προορισμούς της στη Νορβηγία και τη Σουηδία όταν ανοίξει ξανά η διαδρομή Arlanda-Sundsvall τον Σεπτέμβριο. Επιπλέον, ο αριθμός των πτήσεων προς σημαντικούς προορισμούς για ταξιδιώτες στην Ευρώπη θα αυξηθεί.
Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για ταξίδια το Σαββατοκύριακο και διακοπές σε ευρωπαϊκές πόλεις κάνει την SAS να επαναλάβει τα δρομολόγιά της προς Άμστερνταμ, Δουβλίνο, Φλωρεντία, Κρακοβία, AΘήνα και Πράγα. Υπάρχει επίσης ένας αυξανόμενος αριθμός πτήσεων προς θερμότερους προορισμούς της Μεσογείου στη νότια Ευρώπη και τα Κανάρια Νησιά για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση από τους παραθεριστές.
Η SAS θα πραγματοποιεί πιο απευθείας δρομολόγια από τις σκανδιναβικές πρωτεύουσες σε πολλούς προορισμούς των ΗΠΑ από τον Σεπτέμβριο και μετά και θα είναι επίσης παρούσα στην Ασία σε δρομολόγια από την Κοπεγχάγη προς το Τόκιο και τη Σαγκάη.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης