Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τρία ελληνικά νησιά στο νέο χειμερινό πρόγραμμα της Blue Air

tags :
Τρία ελληνικά νησιά στο νέο χειμερινό πρόγραμμα της Blue Air
Η Blue Air έχει ήδη εγκαινιάσει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα 2022
Η Blue Air εγκαινιάζει 10 νέες διαδρομές από το Βουκουρέστι και το Κλουζ για το Καλοκαίρι 2022, επιτρέποντας στους επιβάτες να ταξιδέψουν σε συναρπαστικά σημεία διακοπών με τους χαμηλότερους διαθέσιμους ναύλους.
Η Blue Air ανακοινώνει 7 νέους προορισμούς διακοπών από το Βουκουρέστι: Ντουμπάι, Τενερίφη, Αλικάντε, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, izaμπιζα, Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ και παρουσιάζει 3 νέα δρομολόγια από το Κλουζ: Ηράκλειο, Ζάκυνθο και Ρόδο στο Πρόγραμμα του Καλοκαιρινού 22.
Η Blue Air έχει ήδη εγκαινιάσει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα 2022, αναδεικνύοντας τα αγαπημένα ελληνικά νησιά όλων των εποχών και απαντώντας στη δημοφιλή ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα με πέντε νέα δρομολόγια- Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Σκιάθο και Χανιά (Κρήτη)- το οποίο αθροίζει συνολικά από 10 προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα το επόμενο έτος.
Οι νέες προσθήκες στο δίκτυο Summer 22 της Blue Air συμπληρώνουν την επιλογή προορισμών αναψυχής για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν, ενώ παρέχουν περισσότερες επιλογές για ταξίδια διακοπών στις καλύτερες τιμές.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης