Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Σκωτία ακολουθεί την Αγγλία με χαλάρωση σε πορτοκαλί προορισμούς

tags :
Η Σκωτία ακολουθεί την Αγγλία με χαλάρωση σε πορτοκαλί προορισμούς
Η Σκωτία ευθυγραμμίζεται με τους διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στην Αγγλία
Η κυβέρνηση της Σκωτίας ανακοίνωσε την κατάργηση των περιορισμών καραντίνας σε πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από πορτοκαλί προορισμούς από τις 19 Ιουλίου.
Η ανακοίνωση ευθυγραμμίζει τη Σκωτία με τους διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στην Αγγλία.
Ωστόσο, η κυβέρνηση της Σκωτίας θα συνεχίσει να συμβουλεύει για μη απαραίτητα ταξίδια σε πορτοκαλί προορισμούς. Σε αντίθεση με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου που σκοπεύει να αφαιρέσει αυτές τις οδηγίες από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.
Η πρώτη υπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στρουγκόν ανακοίνωσε την αλλαγή καθώς επιβεβαίωσε και τη χαλάρωση των εσωτερικών περιορισμών της Σκωτίας.
Οι ηγέτες του κλάδου χαιρέτισαν την απόφαση της Σκωτίας να χαλαρώσει τις απαιτήσεις καραντίνας για πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από πορτοκαλί προορισμούς.
Ζήτησαν παράλληλα μια πιο συνεπή προσέγγιση για μελλοντικές αποφάσεις. Καθώς και δράση σχετικά με το κόστος δοκιμών και τις ταξιδιωτικές συμβουλές.
«Είναι ευπρόσδεκτο ότι οι περιορισμοί καραντίνας θα χαλαρώσουν στις 19 Ιουλίου για πλήρως εμβολιασμένα άτομα που επιστρέφουν στη Σκωτία από χώρες στην πορτοκαλί λίστας, υπογραμμίζει η Ένωση Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ABTA).
Αλλά η πρώτη υπουργός πρέπει επειγόντως να επανεξετάσει τις τρέχουσες συμβουλές κατά των «μη απαραίτητων» διεθνών ταξιδιών».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης