Τουρισμός & Αερομεταφορές

Από τον Πειραιά θα αναχωρούν οι κρουαζιέρες της Princess Cruises το 2023

Από τον Πειραιά θα αναχωρούν οι κρουαζιέρες της Princess Cruises το 2023
Το κρουαζιερόπλοιο Enchanted Princess στην πρώτη του μεσογειακή σεζόν πραγματοποιεί μία σειρά ταξιδιών επτά διανυκτερεύσεων

Η Princess Cruises θα θέσει σε πώληση τη σεζόν του 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, δύο μήνες νωρίτερα από το συνηθισμένο στις 16 Ιουλίου.
Το πρόγραμμα έχει 67 δρομολόγια, ανάμεσα τους και στην χώρα μας. Περιλαμβάνει κρουαζιέρες από τη Μεσόγειο και τα Βρετανικά νησιά προς τη Σκανδιναβία και τη Ρωσία, την Ισλανδία και τη Νορβηγία, που κυμαίνονται από επτά έως 33 νύχτες.
Πέντε πλοία Class Medallion τα Enchanted Princess, Sky Princess, Regal Princess, Emerald Princess και Island Princess θα ταξιδέψουν σε 116 προορισμούς σε 32 χώρες.

Αναχωρήσεις κρουαζιέρας και από τον Πειραιά

Το κρουαζιερόπλοιο Enchanted Princess στην πρώτη του μεσογειακή σεζόν πραγματοποιεί μία σειρά ταξιδιών επτά διανυκτερεύσεων.
Τα δρομολόγια του που θα αναχωρούν από τη Βαρκελώνη, τη Τσιβιταβέκια (Ρώμη) και τον Πειραιά, μπορούν να συνδυαστούν για μία απόλυτη 21ήμερη εξερεύνηση.
Και τα πέντε πλοία θα πλεύσουν σε διατλαντικά ταξίδια την άνοιξη και το φθινόπωρο. Διασχίζοντας το Φορτ Λόντερντεϊλ και τη Βαρκελώνη, την Κοπεγχάγη, το Σαουθάμπτον, τη Νέα Υόρκη και τη Τσιβιταβέκια (Ρώμη).
Η γραμμή επιβεβαίωσε ότι ένα από τα νεότερα πλοία της, το Sky Princess θα επιστρέψει ως το πλοίο homeport του Ηνωμένου Βασιλείου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Το σκάφος των 3.660 επισκεπτών θα ταξιδέψει μετ’ επιστροφής από το Σαουθάμπτον με μια ποικιλία ταξιδιών από επτά έως 14 νύχτες στη Βόρεια Ευρώπη και τη Μεσόγειο.
Η σεζόν κρουαζιέρας του 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη διαρκεί από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης