Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Λευτέρης Ραβιόλος, δήμαρχος Καρύστου: Υλοποιούνται αρκετές τουριστικές επενδύσεις στον δήμο Καρύστου

Λευτέρης Ραβιόλος, δήμαρχος Καρύστου: Υλοποιούνται αρκετές τουριστικές επενδύσεις στον δήμο Καρύστου
Αισιόδοξος για τη φετινή τουριστική σεζόν εμφανίζεται ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος
Για τις προοπτικές της φετινής σεζόν, αλλά και για τις επενδύσεις που υλοποιούνται στην περιοχή και αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν της μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, κάνοντας και έναν απολογισμό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
«Είναι δύσκολοι καιροί για όλη την Ελλάδα. Και πέρυσι κερδίσαμε το στοίχημα, πιστεύω και φέτος να πάμε καλύτερα ακόμη. Εχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια στις υποδομές μας. Πραγματικά ο δήμος Καρύστου έχει ανέβει κατακόρυφα και ως προς την ποιότητα της φιλοξενίας του και ως προς τα καταλύματα», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Ραβιόλος.
«Τα τελευταία χρόνια, μετά το 2015, έχουμε ανέβει κατακόρυφα στις υποδομές. Υπάρχουν αρκετές επενδύσεις και πάνω στον τουρισμό, με την κυριότερη να είναι η επένδυση που γίνεται στην περιοχή του Κούρου. Γίνεται με fast track διαδικασίες. Είναι κάτι Αραβες και ετοιμάζουν τρία ξενοδοχεία και 200 κατοικίες. Συν μαρίνα, συν όλες τις υποδομές που χρειάζεται μία τουριστική επένδυση. Για εμάς καταλαβαίνετε ότι είναι τεράστιο έργο για την περιοχή», τονίζει ο δήμαρχος Καρύστου.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης