Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Στέλιος Λιβάνιος, αντιδήμαρχος Σερίφου: Η Σέριφος ενδείκνυται ως προορισμός για μια μικρή απόδραση από το κλεινόν άστυ

Στέλιος Λιβάνιος, αντιδήμαρχος Σερίφου: Η Σέριφος ενδείκνυται ως προορισμός για μια μικρή απόδραση από το κλεινόν άστυ
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κύλησε με αριθμούς μεγαλύτερους ακόμη κι από το 2019
Την εκτίμησή του για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου κάνει σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, o Στέλιος Λιβάνιος αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τουρισμού Σερίφου.
«Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κύλησε με αριθμούς μεγαλύτερους ακόμη κι από το 2019. Κινηθήκαμε σε εντυπωσιακά νούμερα. Η αρχή είναι αρκούντος ενθαρρυντική. Ο αριθμός των κλινών στο νησί είναι πάνω από 2.500-3.000. Σκεφτείτε ότι τον Αύγουστο, στο πικ της τουριστικής περιόδου, στη Σέριφο βρίσκονται περίπου 7.000-8.000 κάτοικοι και επισκέπτες», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Λιβάνιος.
«Η Σέριφος είναι ένας προορισμός που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα. Για μια μικρή απόδραση από το κλεινόν άστυ ενδείκνυται ως προορισμός. Η πρώτη μας μέριμνα επί του παρόντος είναι η λειτουργία του τουριστικού καταφυγίου, μιας μαρίνας, για να κάνουμε ένα άνοιγμα της αγοράς σε αυτό το κομμάτι. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς, για τη δημοτική Αρχή, να μπορέσει να λειτουργήσει μετά από χρόνια η μαρίνα με σοβαρές υποδομές και να μπορέσουν να παρέχονται υπηρεσίες προς τα σκάφη», τονίζει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και τουρισμού Σερίφου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης