Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Σταύρος Αρναουτάκης, περιφερειάρχης Κρήτης: Μέσα στον Ιούλιο θα ξεκινήσει μια δυναμική επιστροφή των τουριστών στο νησί μας

Σταύρος Αρναουτάκης, περιφερειάρχης Κρήτης: Μέσα στον Ιούλιο θα ξεκινήσει μια δυναμική επιστροφή των τουριστών στο νησί μας
Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία στην Κρήτη
Για την απόφαση τυποποίησης του κρητικού ελαιολάδου στην Κρήτη και για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου μιλά, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.
«Κάναμε μια συμφωνία με τον Πρέσβη της Γαλλίας. Ήδη προετοιμαζόμαστε με το Μουσείο Μασσαλίας να έχουμε μια έκθεση και στα Χανιά, αλλά και στη Μασσαλία με το Μουσείο Χανίων που ανοίγει με εκθέματα από τη Μασσαλία. Κι εμείς από την πλευρά τη δική μας αυτό που θέλουμε είναι η εξωστρέφεια και να διαφημίζουμε το νησί μας παντού, ειδικά με μεγάλα Μουσεία. Η εξωστρέφεια αυτή είναι στις βασικές αρχές μας ως περιφέρεια», επισημαίνει ο περιφερειάρχης της Κρήτης.
Αναφερόμενος στη φετινή τουριστική σεζόν, ο Σταύρος Αρναουτάκης τονίζει: «Αρχίζει και διαφαίνεται μια βελτίωση, βεβαίως δεν είναι ακόμη αυτή που θέλουμε. Γίνεται μια προσπάθεια από όλους τους φορείς. Θεωρούμε ότι μέσα στον Ιούλιο θα ξεκινήσει μια πολύ καλή περίοδος. Εκτιμώ ότι μέσα στον Ιούλιο θα ξεκινήσει μια δυναμική επιστροφή των τουριστών στο νησί μας. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία στο νησί».
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης