Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Π. Κουταβάς, αντιδήμαρχος Σύρου: Ατενίζουμε τη σεζόν με μεγάλη αισιοδοξία

Π. Κουταβάς, αντιδήμαρχος Σύρου: Ατενίζουμε τη σεζόν με μεγάλη αισιοδοξία
Τις προβλέψεις του για την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν κάνει o Παναγιώτης Κουταβάς, αντιδήμαρχος Σύρου

Τις προβλέψεις του για την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν κάνει σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 o Παναγιώτης Κουταβάς, αντιδήμαρχος Σύρου.
«Είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Είναι η χρονιά ιδιαίτερη και φέτος, αλλά εμείς είμαστε σε ένα καλό επίπεδο μιας και κατά βάση τη Σύρο την επιλέγουν οι Ελληνες, οπότε έχουμε το κοινό μας. Είναι φανατικό κοινό, γιατί η Σύρος δεν είναι μόνο για τον ήλιο και για τη θάλασσα. Εχει την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, γαστρονομία, πολλά πολιτιστικά events που λαμβάνουν χώρα τους καλοκαιρινούς μήνες και φέτος μπορούμε να έχουμε κι αυτά σε σύγκριση με πέρυσι. Όλα είναι πλέον ανοιχτά», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Κουταβάς.
«Αυτή τη στιγμή έχουμε χτίσει ένα σημαντικό τείχος ανοσίας. Οι επιδημιολογικοί δείκτες είναι πάρα πολύ χαμηλά. Ο κόσμος εδώ μπορεί να αισθάνεται ασφαλής και είναι ασφαλής. Τα καταστήματα λειτουργούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα. Ατενίζουμε τη σεζόν που έχει ξεκινήσει ήδη με μεγάλη αισιοδοξία», τονίζει ο αντιδήμαρχος Σύρου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ


Πηγή:
www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης