Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Σε Μύκονο και Σαντορίνη θα πετά το καλοκαίρι η flydubai

Σε Μύκονο και Σαντορίνη θα πετά το καλοκαίρι η flydubai
Η ζήτηση για ταξίδια άρχισε να αυξάνεται καθώς περισσότερες χώρες άρουν σταδιακά τους περιορισμούς στα διεθνή ταξίδια
Η flydubai με έδρα το Ντουμπάι ανακοίνωσε οτι θα πραγματοποιεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις προς τα ελληνικά νησιά μεταξύ 18 Ιουνίου και 29 Σεπτεμβρίου.
Η έναρξη πτήσεων προς τα δύο ελληνικά νησιά – Μύκονος και Σαντορίνη – φέρνει τον αριθμό των εποχιακών δρομολογίων που εξυπηρετούνται από το flydubai σε έξι προορισμούς, όπως το Bodrum και το Trabzon στην Τουρκία, το Batumi στη Γεωργία και το Tivat στο Μαυροβούνιο.
Ο Ghaith Al Ghaith, Διευθύνων Σύμβουλος της flydubai , δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναπτύσσουμε το δίκτυό μας και δίνουμε στους επιβάτες περισσότερες επιλογές για να ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι. Η ζήτηση για ταξίδια άρχισε να αυξάνεται καθώς περισσότερες χώρες άρουν σταδιακά τους περιορισμούς στα διεθνή ταξίδια. Τα ΗΑΕ πρόσθεσαν πρόσφατα το Μπαχρέιν, την Ελλάδα και τη Σερβία στη λίστα ασφαλών ταξιδιών, η οποία ενθάρρυνε περισσότερους ανθρώπους να αρχίσουν να σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η Μύκονος και η Σαντορίνη θα είναι δημοφιλείς επιλογές για ταξίδια από τα ΗΑΕ και το GCC. “

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης