Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Δυναμικό «παρών» του ΕΟΤ στο Greek Luxury Tourism and Gastronomy Workshop στο Ντουμπάι

tags :
Δυναμικό «παρών» του ΕΟΤ στο Greek Luxury Tourism and Gastronomy Workshop στο Ντουμπάι
H ανάδειξη της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για λάτρεις του γαστρονομικού τουρισμού αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τον EOT

Ισχυρό αναμένεται να είναι το «παρών» του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στο Virtual Greek Luxury Tourism and Gastronomy Workshop που διοργανώνει 31 Μαΐου-1 Ιουνίου 2021 η Tourism Media & Events, με αιχμή την υψηλών προσδοκιών για τον ελληνικό τουρισμό αγορά του Ντουμπάι.
Αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή του για στήριξη των δράσεων σχετικά με την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, ο ΕΟΤ θα είναι ο Κύριος Χορηγός του Virtual Workshop Τουρισμού Πολυτελείας και Γαστρονομίας, στο οποίο θα συμμετέχουν προορισμοί, τουριστικές επιχειρήσεις που επιδιώκουν να αποκτήσουν παρουσία ή να ισχυροποιήσουν περαιτέρω τη θέση τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Η συμμετοχή του ΕΟΤ είναι υψηλής σημασίας, δεδομένου ότι η ανάδειξη της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για ταξιδιώτες που αναζητούν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και είναι λάτρεις του γαστρονομικού τουρισμού αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τον Οργανισμό.
Στο Virtual Greek Luxury Tourism and Gastronomy Workshop του Ντουμπάι θα συμμετέχουν ισχυροί τουριστικοί πράκτορες με μεγάλο έρεισμα στα Εμιράτα.
Στο πλαίσιο του Workshop, έχουν ήδη προγραμματιστεί Business to Business (B2B) συναντήσεις ανάμεσα σε εκπροσώπους ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και εκπροσώπους αραβικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.
Στόχος του Workshop, το οποίο προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω κορυφαίας ειδικά σχεδιασμένης ψηφιακής πλατφόρμας, είναι η ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό γαστρονομικού τουρισμού και τουρισμού πολυτελείας στον παγκόσμιο χάρτη.
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Άμπου Ντάμπι και του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO.
Συμμετέχουν η Περιφέρεια Κρήτης και ο δήμος Ρεθύμνου, ενώ τιμώμενος προορισμός είναι ο Δήμος Πρεβέζης.
Τα Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshops και τα Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshops απευθύνονται σε τουριστικές επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που αναπτύσσουν με αιχμή τον εναλλακτικό και γαστρονομικό τουρισμό, καθώς και τον τουρισμό πολυτελείας. Ταυτόχρονα, απευθύνονται σε επιχειρήσεις με εξαγωγική δραστηριότητα που επιδιώκουν να διεισδύσουν ή και να αποκτήσουν παρουσία τους σε καίριες αγορές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης