Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ενισχύει την παρουσία της σε Ελλάδα και εξωτερικό η SKY express

tags :
Ενισχύει την παρουσία της σε Ελλάδα και εξωτερικό η SKY express
της Εύας Οικονομάκη
Με νέους προορισμούς εμπλουτίζει το πτητικό της έργο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό η αεροπορική εταιρεία SKY express.
Μετά την έναρξη των διεθνών πτήσεών της σε Λάρνακα και Βρυξέλλες, η εταιρεία θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου τα νέα δρομολόγιά της με προορισμό το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ του Παρισιού, ενώ αργότερα μέσα στο καλοκαίρι θα εκκινήσουν και οι πρώτες πτήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.
Μάλιστα, η αεροπορική εταιρεία, με στόχο να αναπτύξει έτι περαιτέρω το δίκτυο εξωτερικού, αναμένεται να προσθέσει στο επόμενο χρονικό διάστημα εποχικά δρομολόγια με προορισμό τη Λυόν, τη Ναντ, το Αμβούργο, το Αμστερνταμ και το Ντόρτμουντ.

Ανάπτυξη εντός Ελλάδος

Την ίδια στιγμή, ποντάροντας στην ανάπτυξη του εσωτερικού δικτύου της, η SKY express, έπειτα από την προσθήκη της Θεσσαλονίκης και της Ρόδου στα δρομολόγιά της, αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο επόμενο διάστημα νέες πτήσεις συνδέοντας το αεροδρόμιο του Βόλου με το Ηράκλειο Κρήτης και τη Ρόδο. «Επενδύουμε στον Βόλο γιατί αποτελεί ένα κομμάτι του παζλ στο εσωτερικό μας δίκτυο. Υπάρχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης στα αεροδρόμια της Ελλάδας», επεσήμανε η Βασιλική Χριστίδη, γενική διευθύντρια του Ομίλου IOGR, του επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου, στον οποίο ανήκει και η SKY express.
Η εταιρεία διαθέτει πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο στο εσωτερικό της χώρας και επεκτείνεται σε πόλεις του εξωτερικού, καλύπτοντας συνολικά 43 προορισμούς. «H επέκταση του διεθνούς δικτύου της SKY express και η προσθήκη δύο ακόμη ιδιαίτερα σημαντικών συνδέσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την αγορά μας και ενισχύει τις επιλογές των ταξιδιωτών. Mετά τη Λάρνακα και τις Βρυξέλλες, καλωσορίζουμε με χαρά τις νέες διεθνείς συνδέσεις, Παρίσι και Λονδίνο/Heathrow, κι ευχόμαστε στους στενούς συνεργάτες μας επιτυχία, ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις και συνεχή και δυναμική αναπτυξιακή πορεία. Από τη δική μας πλευρά, επιβεβαιώνουμε την υποστήριξή μας προς τον αεροπορικό συνεργάτη μας και συνεχίζουμε τη στενή μας συνεργασία με στόχο την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της πόλης μας και τη συμβολή μας στην αναζωογόνηση του τουρισμού και της οικονομίας», επεσήμανε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Αισιοδοξία για το 2021

Ερωτηθείσα για την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αναπτυξιακών σχεδίων της SKY express, η Β. Χριστίδη εμφανίστηκε αισιόδοξη, εκτιμώντας πως το 2021 θα είναι μία χρονιά καλύτερη από το 2020, κατά την οποία θα τεθούν οι βάσεις για ένα ακόμη καλύτερο 2022. «Τα ποσοστά δείχνουν ότι το 2021 θα είναι μία καλή χρονιά δεδομένων των συνθηκών και από πού ξεκινάμε», είπε.
Σχετικά με την πορεία των κρατήσεων, η γενική διευθύντρια του Ομίλου IOGR τόνισε: «Οι κρατήσεις μας έχουν ξεκινήσει να ανεβαίνουν από το Πάσχα των Καθολικών. Η εγχώρια κίνηση ξεκίνησε μόλις πριν από δύο Σαββατοκύριακα, οπότε είχαμε τις πρώτες αυθόρμητες κρατήσεις Ελλήνων για μετακινήσεις εντός της χώρας. Με την έναρξη των πτήσεων από τις ΗΠΑ και τα νέα για το Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έχει ξεκινήσει και αυξάνεται η ζήτηση και για τον μήνα Ιούνιο».

Επενδύσεις σε υπερσύγχρονο στόλο

Το επόμενο διάστημα η SKY express ολοκληρώνει την αναβάθμιση του ιδιόκτητου στόλου της με συνολικά 6 υπερσύγχρονα ολοκαίνουρια Airbus, τύπου Α320neo. Με την παραλαβή του 5ου σήμερα και του 6ου τον Ιούνιο, θα διαθέτει πλέον τον πιο «πράσινο» και περιβαλλοντικά φιλικά στόλο (green fleet) σε σύνολο αεροσκαφών.
Η αεροδυναμική και oι πρωτοποριακοί κινητήρες που έχει επιλέξει η εταιρεία, εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, λιγότερο θόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, μεγαλύτερη αυτονομία. «Με τα νέα, υπερσύγχρονα αεροπλάνα μας, οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε 43 προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται. Η SKY express ικανοποιεί την ανάγκη για αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα με ανταγωνιστικούς όρους. Στόχος μας είναι να γίνει η αγαπημένη επιλογή του απαιτητικού ταξιδιώτη», είπε η Β. Χρηστίδη.

Νέα καμπάνια

Με στόχο δε τη δυναμική στήριξη της επανέναρξης της τουριστικής περιόδου η εταιρεία προωθεί τη διεθνή καμπάνια Greece is bliss. Μία εκστρατεία η οποία αναδεικνύει τις δυνατότητες της Ελλάδας να αποτελέσει όχι μόνο ταξιδιωτικό, αλλά και επαγγελματικό προορισμό σε 12μηνη βάση. Στην κατεύθυνση αυτή, στρατηγική επιλογή της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια είναι η προσέλκυση των ψηφιακών νομάδων (digital nomads).
«Δίνουμε τη δική μας μάχη για την καθιέρωση της Ελλάδας ως 12μηνου προορισμού. Εργαζόμαστε συστηματικά ώστε να αξιοποιήσουμε το momentum και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η διεθνής τάση του remote work. Η τουριστική περίοδος που ξεκινά βρίσκει την SKY express σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να συμβάλει στην αναζωογόνηση της οικονομίας και του τουρισμού», τόνισε η γενική διευθύντρια του Ομίλου IOGR. Σε αυτή τη λογική εντάσσεται και η πρωτοβουλία Working from a distance την οποία πλαισιώνουν τα φωτογραφικά αφιερώματα της ταξιδιωτικής φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου.
Με την αναβαθμισμένη SKY express, οι ταξιδιώτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους (best value fare), προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες και το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα. Παράλληλα, η εταιρεία εφαρμόζει ολοκληρωμένο πλάνο μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας επιβατών και προσωπικού με το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “CarePlane”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης