Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

12-14 Μαΐου το Greek – Russian Luxury Tourism & Gastronomy Workshop 2021

tags :
12-14 Μαΐου το Greek – Russian Luxury Tourism & Gastronomy Workshop 2021
Κατά γενική παραδοχή, η συνεχιζόμενη κατάσταση της πανδημίας της νόσου COVID-19 καθιστά αναγκαία την προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα και τη δημιουργία θετικών προϋποθέσεων για τον ελληνικό τουρισμό την επόμενη ημέρα
Ανοίγει την Τετάρτη 12 Μαίου 2021 η αυλαία του Greek – Russian Luxury Tourism & Gastronomy Workshop 2021.
Το workshop, με αιχμή την αγορά της Ρωσίας, αποτελεί ένα ακόμη βήμα της Tourism Media & Events, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Virtual Greek Tourism & Gastronomy Workshops 2021 που διοργανώνει.
Το Greek – Russian Luxury Tourism & Gastronomy Workshop 2021 διεξάγεται με απώτερο στόχο την ανάδειξη του τουρισμού πολυτελείας της Ελλάδας, η οποία αποτελεί μία από τις βασικές πηγές εισερχόμενων ταξιδιωτών για την Ελλάδα.
Η εν λόγω εκδήλωση, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 14 Μαίου -μετά το πέρας εκατοντάδων B2B προκαθορισμένων virtual συναντήσεων μεταξύ Ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών με 90 Ρώσους Tour Operators και τουριστικούς πράκτορες με ειδίκευση στον Luxury τουρισμό -, αποτελεί συνέχεια των επιτυχημένων διαδικτυακών διοργανώσεων για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας σε καίριες αγορές του εξωτερικού.
Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO και της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα.
Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.
Επίσημος χορηγός Αερομεταφορών είναι η Aegean Airlines και χορηγοί είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Στερεάς , η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Ελληνικό Πρωινό.
Τιμώμενος Προορισμός είναι ο Δήμος Πρεβέζης.
Κατά γενική παραδοχή, η συνεχιζόμενη κατάσταση της πανδημίας της νόσου COVID-19, σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης τόσο στον κλάδο του τουρισμού, καθιστά αναγκαία την προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα και τη δημιουργία θετικών προϋποθέσεων για τον ελληνικό τουρισμό την επόμενη ημέρα.
Πολλώ δε μάλλον με την αγορά της Ρωσίας που χαρακτηρίζεται ως κατεξοχήν last minute αγορά.
Οι εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω κορυφαίας, ειδικά σχεδιασμένης, επαγγελματικής πλατφόρμας.
Οι επόμενες εκδηλώσεις για την προώθηση του τουρισμού πολυτελείας της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν στο Ντουμπάι το διήμερο 31Μαΐου -1 Ιουνίου 2021, στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2021 και στη Benelux (με επίκεντρο το Λουξεμβούργο) τον Νοέμβριο του 2021.
Ως γνωστόν τα Greek Luxury Tourism Workshops απευθύνονται σε τουριστικές επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τις υπηρεσίες και προϊόντα τους γύρω από τον τον τουρισμό πολυτελείας.
Σε κάθε εκδήλωση συμμετέχουν από την πλευρά των αγορών για μεν τον τουρισμό, 90-95 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες-Tour Operators και 10-15 διακεκριμένα media, επιδιώκντας την μέγιστη δυνατή δημοσιότητα της εκδήλωσης.
Για την επιτυχία των εκδηλώσεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους τα έμπειρα στελέχη της διοργανώτριας εταιρείας Tourism Media & Events και οι συνεργαζόμενες ανά χώρα τοπικές PR εταιρείες, που διασφαλίζουν τη συμμετοχή των σημαντικότερων επαγγελματιών της εκάστοτε τοπικής αγοράς.
Κατά την έναρξη των διαδικτυακών εκδηλώσεων πραγματοποιείται webinar για όλους τους συμμετέχοντες με παρουσιάσεις προορισμών και προϊόντων γαστρονομίας της Ελλάδας. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται παρουσίαση σε προσκεκλημένους εκπροσώπους μεγάλων και εξειδικευμένων τοπικών media από την εκάστοτε χώρα, επιδιώκοντας τη μέγιστη δημοσιότητα των συμμετεχόντων.
Ακολουθεί η κορύφωση της εκδήλωσης στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε προκαθορισμένες συναντήσεις σε διάστημα 2-3 ημερών.
Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες από τον κλάδο του τουρισμού θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σε travel agents και tour operators από την Ρωσία, που έχουν επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον συνάντησης.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης