Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτό το είδος διακοπών σημειώνει άνοδο στις κρατήσεις

tags :
Αυτό το είδος διακοπών σημειώνει άνοδο στις κρατήσεις
Σχεδόν τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι οι κρατήσεις τους είναι πάνω από 50% κατά μέσο όρο για την περίοδο κάμπινγκ του 2021
Οι κοινωνικές αποστάσεις και οι αλλαγές στις ταξιδιωτικές συνήθειες των Αμερικανών καταναλωτών ωφέλησαν σημαντικά τα κάμπινγκ. Και οδήγησαν σε άνοδο στις κρατήσεις τους.
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε νέα έρευνα της CampgroundViews.com σε 2.000 κάμπινγκ και τοποθεσιών αυτοκινούμενων οχημάτων.
Σχεδόν τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι οι κρατήσεις τους είναι πάνω από 50% κατά μέσο όρο για την περίοδο κάμπινγκ του 2021.
Το 24% των ερωτηθέντων βλέπουν κρατήσεις πάνω από 80% για την ίδια περίοδο.
“Οι εξωτερικοί χώροι και το κάμπινγκ παρέχουν μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλες μορφές ταξιδιών και διακοπών”.
Αυτό δήλωσε ο Mark Koep, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της CampgroundViews.com.
“Περιμένουμε το 2021 να είναι η χρονιά του κάμπινγκ με αριθμό ρεκόρ Αμερικανών που στρατοπεδεύουν σε σκηνές και αυτοκινούμενα οχήματα”, πρόσθεσε.
Οι ιδιοκτήτες πάρκων και χώρων κατασκήνωσης αναμένουν αύξηση των νέων κατασκηνωτών. Μάλιστα έχουν ήδη προσαρμοστεί για να εξυπηρετήσουν αυτό το κοινό.

Εκσυγχρονισμός

Η αύξηση των κατασκηνωτών προκαλεί τη ντεμοντέ κάμπινγκ βιομηχανία να βελτιωθεί και να προσαρμοστεί στη νέα εποχή. Εταιρείες όπως το CampgroundViews.com φέρνουν μια νέα γενιά τεχνολογίας για να βοηθήσουν τους κατασκηνωτές να απολαύσουν τα ταξίδια τους.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης