Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Μάκης Ψαρράς, πρόεδρος ΑΜΚΕ «Λήμνος Τουριστική»: Υπάρχει πολύ μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον για τη Λήμνο φέτος

tags :
Μάκης Ψαρράς, πρόεδρος ΑΜΚΕ «Λήμνος Τουριστική»: Υπάρχει πολύ μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον για τη Λήμνο φέτος

Φέτος θα ανοίξει μία καινούργια αγορά με Ελβετία και Γερμανία με ένα πρακτορείο που θα δραστηριοποιηθεί στη Λήμνο

Για την τουριστική ανάδειξη της Λήμνου, καθώς και για τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που αναπτύσσονται στο νησί μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Μάκης Ψαρράς, πρόεδρος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ) «Λήμνος Τουριστική».
«Η Λήμνος έχει διεθνές αεροδρόμιο, έχουμε charters το καλοκαίρι. Φέτος θα ανοίξει μία καινούργια αγορά με Ελβετία και Γερμανία με ένα πρακτορείο που θα δραστηριοποιηθεί στο νησί. Απ’ ό,τι έχω μάθει υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θα προχωρήσουν και σε κρατήσεις για να προχωρήσει και αυτό το εγχείρημα. Γενικά η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί, όπου ο κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει ό,τι ακριβώς θέλει. Στον θαλάσσιο τουρισμό έχουμε καταδύσεις. Υπάρχουν σχολές που δραστηριοποιούνται εδώ και δείχνουν τον βυθό του νησιού σε αυτούς που τους ενδιαφέρει. Έχουμε τον θρησκευτικό τουρισμό που τελευταία κι αυτός έχε ξεκινήσει τον δρόμο του για την ανάπτυξη, έχουμε περιπατητικό τουρισμό για αυτούς που τους αρέσει το περπάτημα στην πολύ ωραία φύση του νησιού και γενικά όλες οι δραστηριότητες όσον αφορά το κολύμπι, τις παραλίες», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Μάκης Ψαρράς.
«Φέτος έχουν ξεκινήσει περισσότερο οι κρατήσεις στα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα ξενοδοχεία έπονται. Φαίνεται ότι ο κόσμος φέτος προτιμάει να είναι πιο απομονωμένος, αλλά παρ’ όλα αυτά, να πούμε ότι και τα μεγάλα ξενοδοχεία του νησιού τηρούν όλες τις προδιαγραφές», τονίζει ο πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Λήμνος Τουριστική», εστιάζοντας και στην πλούσια γαστρονομία του νησιού.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=90139

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης