Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Εξαπλάσιες είναι οι κρατήσεις σε διεθνείς προορισμούς από το Ην. Βασίλειο, λέει η Jet2-Jet2holidays

tags :
Εξαπλάσιες είναι οι κρατήσεις σε διεθνείς προορισμούς από το Ην. Βασίλειο, λέει η Jet2-Jet2holidays
Ο Βρετανός πρωθυπουργός ελπίζει ότι όλα τα μέτρα μπορούν να αρθούν στις 21 Ιουνίου
Η Jet2-Jet2holidays ανακοίνωσε εξαπλάσια αύξηση στις κρατήσεις από την Βρετανία μετά την παρουσίαση των σχεδίων του Μπόρις Τζόνσον για την επανεκκίνηση των διεθνών ταξιδιών.
Συγκεκριμένα αξιοσημείωτη αύξηση σημειώνεται στις κρατήσεις από τον Ιούλιο, η οποία συνεχίζεται μέχρι τις σχολικές διακοπές και το όλο καλοκαίρι.
Το Jet2 ανέστειλε όλες τις πτήσεις έως τις 16 Μαΐου, αφού ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι οι διακοπές στο εξωτερικό θα ξαναρχίσουν για τους Βρετανούς από τις 17 Μαΐου.
“Έχουμε δει τεράστια ζήτηση από Βρετανούς παραθεριστές που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους, στο εξωτερικό, λέει ο Στιβ Χίπι Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays.
Η ανακοίνωση της κυβέρνησης είναι τα καλύτερα νέα που περιμένανε. Η αύξηση των κρατήσεων δείχνει πόσο έτοιμοι είναι οι πελάτες μας να ξεφύγουν στον ήλιο σε πραγματικές οργανωμένες διακοπές”.

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι “πολύ αισιόδοξος”, πώς τα μέτρα θα λήξουν στην Αγγλία έως τις 21 Ιουνίου

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον δήλωσε νωρίτερα σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ότι είναι πολύ αισιόδοξος για το τέλος lockdown στις 21 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τον χάρτη πορείας του για τη χαλάρωση των μέτρων COVID-19 ο Βρετανός πρωθυπουργός ελπίζει ότι “όλα τα μέτρα μπορούν να αρθούν” στις 21 Ιουνίου, το νωρίτερο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης